Queen

INGREDIENTE

MOD DE LUCRU

Blat

Se amestecă toate ingredientele la viteză mică 1 minut și 2-3 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.

Compoziția se toarnă în tavă și se coace la 160°C timp de 10-15 minute.

Mousse ciocolată

Se aduce la punctul de fierbere Ambiante și se toarnă peste bănuții de ciocolată. Se adaugă Prali`Pop și se omogenizează. La final se încorporează Ambiante semi-bătută.

Inserție

Se încălzește piureul de zmeură împreună cu zahărul și zeama de lămâie. Se adaugă agar agar-ul. Se continuă fierberea încă 3-4 minute până se îngroașă compoziția. Apoi se toarnă într-un cerc cu diametrul de 16 cm.

Glazură

Se încălzește glazura la 40-45°C și se aplică pe produsul congelat.

Descoperă rețete vegane
Exotique Cake
Rețetă vegană de patiserie fină cu multe beneficii nutritive și ingrediente mai sănătoase pentru consumatori și mai prietenoase cu mediul înconjurător.
Pineaple Dream
Rețetă vegană de patiserie fină cu multe beneficii nutritive și ingrediente mai sănătoase pentru consumatori și mai prietenoase cu mediul înconjurător.
Vegan Pistachio
Rețetă vegană de patiserie fină cu multe beneficii nutritive și ingrediente mai sănătoase pentru consumatori și mai prietenoase cu mediul înconjurător.