Se întinde aluatul la mașina de turat până la grosimea de 8 mm și se decupează în bucăți dreptunghiulare cu dimensiunile de 10/8 cm. Se așează pe tavă cu hârtie de copt.
Oferă clienților tăi o baghetă cu babic și brânză de capră, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției S500 Sense.
Oferă clienților tăi Ciabatta Caprese cu mozzarella și busuioc, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu omletă și avocado, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu ou și guacamole, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu somon și cremă de brânză, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu șuncă de curcan și Camembert, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Focaccia cu Burrata și pastă de ardei dulce, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor