4 minute lent + 8 minute rapid. Softgrain Sprouted Rye CL se adaugă la viteza a doua de frământare
Temperatură aluat
26-28°C
Predospire
60-75 minute la temperatură ambientală în vas uns cu ulei de măsline
Divizare și modelare
Aluatul așezat pe un pat consistent de făină se divizează în fitile care se presează și se întorc astfel încât tăietura să fie în sus și pe mijloc. Se porționează în bucăți dreptunghiulare.
Oferă clienților tăi o baghetă cu babic și brânză de capră, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției S500 Sense.
Oferă clienților tăi Ciabatta Caprese cu mozzarella și busuioc, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu omletă și avocado, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu ou și guacamole, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Ciabatta cu șuncă de curcan și Camembert, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Focaccia cu Burrata și pastă de ardei dulce, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Oferă clienților tăi Panini Roma cu Mortadella, care se remarcă prin coajă crocantă, miez elastic și gust autentic, datorită soluției Easy Ciabatta 2.0.
Folosim cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele și preferințele repetate, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Dând click pe „Accept toate cookies”, sunteți de acord cu utilizarea tuturor cookies-urilor