Mille-Feuille - Rețeta Creativă

INGREDIENTE

Se decorează cu fructe proaspete.

Mod de lucru

Foietaj

Malaxare: 4 minute lent + 9 minute rapid

Relaxare: 10 minute în folie, la 4°C

Laminare: Aluatul se turează până la grosimea de 7 mm, se fac 2 pliuri în 4 (duble) succesive, rotind de fiecare dată aluatul la 90° în jurul axei.

Relaxare: 30 minute la 4°C

Modelare: Se întinde până la grosimea de 2 mm. Foaia de aluat se decupează cu un cerc rotund.

Răcire înainte de coacere: -18°C

Temperatură și timp de coacere: 190°C, cuptor convecție, 15 minute

Cremă Noisette

Se mixează apa cu pudra de vanilie. Se adaugă ciocolata topită și pasta de alune de pădure.

Descoperă mai multe rețete de cofetărie reinventată
Lemon Tart - Rețeta Sănătoasă
Rețetă sănătoasă de cofetărie reinventată.
Opera - Rețeta Creativă
Rețetă creativă de cofetărie reinventată.
Religieuse - Rețeta Creativă
Rețetă creativă de cofetărie reinventată.
Strawberry Baba - Rețeta Creativă
Rețetă creativă de cofetărie reinventată.