Ciabatta cu multicereale

Rețetă pentru ciabatta cu multicereale

Ingrediente
Făină 10 kg
Apă 6 l
Drojdie 0.25 kg
Easy Ciabatta 0.25 kg
Softgrain Multigrain 2.5 kg
Ingrediente total 19.00

Ce trebuie să faci ca să obții ciabatta cu multicereale?

Ciabatta cu multicereale
Ciabatta cu multicereale
Proces tehnologic
  1. Dospire intermediară - 50-60 min intr-un bol de plastic uns cu ulei de masline.
  2. Divizare - Aluatul asezat pe un pat consistent de faina se divizeaza in fitile, apoi in bucati la gramajul dorit, care se preseaza si se intorc astfel incat taietura sa fie in sus si pe mijloc. Inainte de coacere se vor intoarce.
  3. Coacere cu abur.

Recomandări tehnice

Tips & tricks

Nivel complexitate:  

  • In ultimele minute de coacere se recomanda a se deschide trapa pentru a obtine un produs cu coaja crocanta.
  • Apa se adauga treptat pentru o mai buna hidratare  a aluatului.

Specificații

  • Ciabatta
  • Brutărie