Choux Pistachio

INGREDIENTE

MOD DE LUCRU

Craquelin

Se amestecă toate ingredientele la robot cu paleta. Se întinde între două foi de copt până la grosimea de 2 mm și se congelează. Se decupează discuri si se pun deasupra choux-ului înainte de coacere.

Choux

Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare.

Regim de coacere:

- cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

- cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă.

Coacerea se realizează fără abur.

Cremă

Se amestecă Cremfil Ultim Pistachio cu Whippak semi-bătută.

Finishing

Se toarnă cu ajutorul unui poș cu dui în interiorul cremei de fistic.

COMPOZIȚIE ȘI DECORARE

  1. Craquelin
  2. Choux
  3. Cremă
  4. Inserție
Se taie capacul Choux-ului și se toarnă cu poșul cu șpriț o cantitate mică de cremă de fistic, se completează cu Topfil Apricot, apoi se toarnă o avelină din crema de fistic și se pune capacul.

Vezi video

Descoperă produsele

Tegral Clara Ultra

Tegral Clara Ultra

Mix complet de patiserie /cofetărie pentru coji de eclere şi choux-uri.

Whippak

Whippak

Cremă vegetală, stabilă la congelare-decongelare. Se utilizează pentru obținerea cremelor și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.

Cremfil Ultim Pistachio

Cremfil Ultim Pistachio

Descoperă inovațiile Puratos în materie de umpluturi.

Topfil Apricot 60%

Topfil Apricot 60%

Umplutură gata de utilizat cu bucăți de caise atent selecționate, pentru produse de patiserie fină, proaspete sau congelate. Fără coloranţi şi arome arficiale.