Baghetă cu coriandru

Ingrediente

Aluat
Făină 10 kg
Coriandru 0.1 kg
Sare 0.2 kg
O-tentic Origin 0.4 kg
Apă 7 l

Pași de urmat în realizarea baghetei cu coriandru

Proces tehnologic

Recomandari

  1. Apa se adauga treptat pentru a obtine o hidratare maxima a aluatului.
  2. Dupa scoaterea din dospitor se lasa afara aproximativ 2-3 minute, dupa care se infaineaza , se  cresteaza si se introduce la cuptor.
  3. Dupa introducerea in cuptor se lasa produsul fara abur timp de 10 – 30 secunde, dupa care se da abur in mod normal.

Caracteristicile produsului

Nivel complexitate:  

Coajă crocantă. Gust excelent oferit de maiaua activă O-tentic și aroma coriandrului . Miez elastic, umed, coeziv (nu se fărâmițează)

Specificații

  • Brutărie