Când ciocolata devine artă

Frumusețea artei din ciocolată - surprinsă in imagini

16 apr. 2018

Produse
Noutăți

Albumul a fost realizat de fotograful belgian Tom Swalens și portretizează ceea ce pare a fi o serie de exponate dintr-o galerie de artă modernă.

“Fotografia este singurul mijloc pe care îl am la dispoziție ca să-mi imortalizez creațiile, deși iubesc aspectul fragil și efemer al ciocolatei. Prin cartea aceasta, îmi salvez creațiile pentru mai târziu“, spune Stéphane Leroux.

Stéphane și Belcolade

Frumusețea ciocolatei artistice așa cum nu a fost văzută vreodată, surprinsă în două cărți unice, reunite sub numele “Bleu Chocolat” de Stéphane Leroux.

Când vine vorba despre creativitate în lumea ciocolatei, profesioniștii din domeniu vor spune probabil că au văzut tot ce se putea vedea. “Bleu Chocolat” a lui Stéphane Leroux le dovedește însă că se înșeală.

Primul volum este un album unic, care dezvăluie mai mult de 100 de piese uluitoare, care nu par a avea ceva în comun cu ciocolata, dar care garantăm că îți vor stimula apetitul creativ. Al doilea volum completează magistral imaginile cu secrete ale preparării ciocolatei, pe care maestrul belgian le împărtășește acum celor care își doresc să creeze propriile opere de artă din ciocolată.

“Bleu Chocolat” este rezultatul colaborării lui Stéphane cu Belcolade – ciocolată belgiană veritabilă produsă de Puratos. Asocierea aceasta devine o incredibilă sursă de inspirație și o oportunitate pentru profesioniștii ciocolatieri de a crea piese la fel de remarcabile.

StÈphane Leroux en Tom Swalens - Bleu Chocolat

Artă din ciocolată așa cum niciodată nu ai mai văzut

Privind ce a creat Stéphane, nu ai de ce să te gândești la ciocolată. Vezi marmură, beton, carton, nisip și ceramică. Este bulversant să descoperi apoi că este doar ciocolată.  

“Noi ne susținem specialiștii în proiectele lor de creație și inovație și suntem mândri să îi asigurăm o platformă lui Stéphane Leroux, prin acest album. Bleu Chocolat este remarcabilă pentru că îi permite să împartă pasionaților din lumea întreagă experiența sa în crearea ciocolatei”, afirmă Eddy Van Belle, președintele Comitetului Director al Puratos Group.