Nu ne putem îndeplini promisiunile decât cu ajutorul unei echipe talentate de oameni. Într-adevăr, oamenii de la Puratos sunt cei care ne fac să fim ceea ce suntem și fac ca valorile noastre să prindă viață. Ei reprezintă Magia Puratos. Acea forță invizibilă de calitate, etică, viziune, curaj, pasiune și spirit de echipă, care ne-a ghidat succesul în ultimii 100 de ani. Este modul în care interacționăm cu colegii, partenerii externi de afaceri și părțile interesate și este ceea ce asigură faptul că afacerea noastră continuă să meargă înainte într-o manieră responsabilă.

ÎNVĂȚARE ȘI DEZVOLTARE

La fel cum inovarea reprezintă ingredientul-cheie pentru creșterea continuă a afacerii, învățarea continuă este ingredientul-cheie pentru succesul sustenabil al angajaților noștri. Din acest motiv, am creat propria noastră Universitate Puratos în anul 2006. Universitatea are campusuri în Asia, America Latină și Europa și oferă instruire de cea mai înaltă calitate privind produsele, tehnologiile și soluțiile noastre, capacitățile funcționale și abilitățile de conducere.

Un nou program de învățare Guild a fost dezvoltat pentru toți consilierii tehnici și specialiștii în aplicații din întreaga lume, cu scopul de a construi expertiză de clasă mondială cu privire la produsele finite și de a prețui o comunitate de partajare a cunoștințelor în care maeștrii dezvoltă maeștri. Programul Guild oferă multiple cursuri de bună practică în domeniul panificației, patiseriei și ciocolatei.

SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

Aici, la Puratos, suntem dedicați păstrării angajaților noștri în siguranță și fericiți, de aceea ne îmbunătățim constant politicile de sănătate, siguranță și bunăstare la locul de muncă. Noi, la Puratos, credem că un accident este prea mult. Așadar, ne străduim să asigurăm un mediu fără vătămări în cadrul tuturor operațiunilor noastre din întreaga lume.

Monitorizăm și actualizăm beneficiile pentru angajați și familiile lor în mod regulat, pentru a încuraja păstrarea angajaților și a crea un mediu de lucru pozitiv. De asemenea, oferim controale regulate de sănătate pentru toți angajații și asigurare de sănătate pentru ei și familiile lor pentru a-i ajuta cu cheltuielile medicale.

EȘTI ÎN CĂUTAREA REȚETEI POTRIVITE PENTRU CARIERA TA?

Descoperă pozițiile vacante de la Puratos!

O viață mai bună

O viață mai bună

Puratos își va pune întotdeauna oamenii pe primul loc. Echilibrăm inovația cu tradiția, pentru a asigura o calitate superioară, care nu ne compromite niciodată valorile și facem tot posibilul pentru a ne împărtăși succesul cu aceia care merg pe acest drum alături de noi.

Citește mai mult

Moștenire

Moștenire

Panificația și producția de ciocolată sunt printre cele mai vechi și mai prețuite abilități ale omenirii. Suntem foarte mândri să păstrăm această moștenire.

Citește mai mult