Angajamentele noastre față de voi și generațiile viitoare

ANGAJAMENTELE NOASTRE FAȚĂ DE VOI ȘI GENERAȚIILE VIITOARE

Puratos fiind o afacere de familie, oamenii au fost întotdeauna inima companiei. De fapt, ne-am dedicat asigurării fericirii și bunăstării membrilor echipelor noastre și clienților timp de peste 100 de ani! Angajamentul nostru față de voi nu se oprește, însă, aici. Ne dorim, de asemenea, să asigurăm viitorul pentru generațiile următoare. Acesta este motivul pentru care acționarii noștri s-au angajat ca afacerea să rămână în proprietatea familiei, pe lângă faptul că oferă o performanță financiară puternică și aduc societății o contribuție care schimbă vieți.

Suntem dedicați creării unui impact pozitiv în societate și nu tratăm cu superficialitate această mare responsabilitate. Prin angajamentele noastre față de voi și generațiile viitoare, suntem devotați unui model operațional holistic: unul care este sustenabil, respectuos și echilibrat. În acest scop, implementăm planuri să atingem neutralitatea emisiilor de carbon, să folosim apa în mod responsabil și să reducem deșeurile.

Păstrăm metodele tradiționale de producere a pâinii, a prăjiturilor și a ciocolatei și materiile noastre prime sunt obținute în mod responsabil. Lucrăm în armonie cu acele comunități din care facem parte: scopul nostru este să asigurăm venituri sigure și stabile pentru fermierii din întreaga lume și să investim în oferirea unor oportunități educaționale care schimbă vieți prin intermediul asociațiilor noastre Bakery School. Oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem. Suntem dedicați angajaților noștri și creării unui mediu de lucru atent, care susține diversitatea și promovează dezvoltarea personală.

Strategia noastră se traduce în trei ambiții: Sănătate mai bună, O planetă mai bună și o Viață mai bună. Alături de aceasta, proiectul nostru Misiune pe Marte ne reflectă viziunea către viitor și dedicarea noastră pentru cercetare pe termen lung, pentru a îmbunătăți calitatea vieții pe Pământ.

Sănătate mai bună

Sănătate mai bună

Sănătatea bună este rampa de lansare către o viață împlinită; ea alimentează visurile și bunăstarea. Le permite oamenilor să petreacă mai mult timp de calitate, să se bucure de iubirea din viețile lor, să-și urmeze pasiunile și să găsească fericirea. Alimentele nutritive și o dietă sănătoasă reprezintă baza pentru o sănătate bună. În calitate de companie alimentară, noi suntem pregătiți să ne luăm rolul în serios.

O planetă mai bună

O planetă mai bună

Aici, la Puratos, știm cât de important este să avem grijă de planeta noastră. Reducem, reutilizăm și reciclăm cât de mult putem și ne-am angajat să ajutăm la conservarea pădurilor și biodiversității. În plus, scopul nostru este să obținem toate ingredientele în mod responsabil, asigurând un impact minim asupra planetei Pământ.

O viață mai bună

O viață mai bună

Indiferent cât de ambițioase sunt obiectivele și speranțele noastre pentru planetă, Puratos își va pune întotdeauna oamenii pe primul loc. Echilibrăm inovația cu tradiția, pentru a asigura o calitate superioară, care nu ne compromite niciodată valorile și facem tot posibilul pentru a ne împărtăși succesul cu aceia care merg pe acest drum alături de noi.