Prăjitura sărbătoarea nucilor

Din ingrediente vegane

Alimentația este cea mai puternică pârghie pentru optimizarea sănătății umane și a sustenabilității planetei. Este o provocare imensă să oferi unei populații mondiale, într-o continuă creștere, diete sănătoase din sisteme alimentare durabile. O dietă bogată în alimente pe bază de plante și cu mai puține alimente de origine animală va duce la îmbunătățirea beneficiilor pentru sănătate și mediu. Puratos consideră că este momentul să abordăm necesitatea unui sistem alimentar sustenabil, motiv pentru care ne angajăm să conștientizăm valoarea, impactul pozitiv și beneficiile consumului de mai multe plante asupra sănătății planetei, cuprinzând sănătatea publică, sustenabilitatea economică și a mediul înconjurător. 

Ingrediente

MOD DE LUCRU

  • Amestecați toate ingredientele pentru blatul cu cacao timp de 4 minute la viteză medie. Introduceți 350 g de aluat într-un inel de inox de diametru de 14 cm. Coaceți 30 minute la 180°C. Lăsați să se răcească.
  • Spumați crema vegetală Splendid până când se obține o textură fină. Tăiați orizontal blatul în două și introduceți un strat subțire de umplutură între ele. Presărați câteva cireșe din Topfil Finest Cherry deasupra umpluturii. Așezați un al doilea strat deasupra și repetați asamblarea.
  • Sfat: nu faceți o prăjitură mare cu un diametru mic, altfel va fi dificil să acoperiți prăjitura cu ciocolată de casă. Păstrați lățimea și diametrul proporțional cu un raport aproximativ 1:1.
  • Topiți Fudge Icing Cacao T2 până la 40°C.
  • Acoperiți blatul cu ciocolata de casă rezultată.
  • Pentru decor, topiți în cuptorul cu microunde Fudge Icing Cacao T2 până devine puțin moale. Spumați până obțineți o textură pufoasă. Decorați tortul folosind o duză. Lipiți fructele proaspete cu niște ciocolată topită.

Descoperă Nutrition info

1,295Kcal
Valoare energetică

309Kj
Valoare energetică

15g
Grăsimi

8.5g
Saturate

41g
Carbohidrați

34g
Zaharuri

*Conceptul pe bază de plante nu elimină potențialii alergeni. Vă rugăm să verificați fișele tehnice ale produselor pentru informații cu privire la prezența potențială a alergenilor.