Fraisier cu căpșuni

Ingrediente

MOD DE LUCRU

Blat de tort

Se amestecă toate ingredientele timp de 5 minute și se coace la 165°C pentru 25 - 30 minute.

Cremă vanilie Plant Based

Se mixează Cremyvit Vanilla Plant Based împreună cu apa rece și se încorporează Ambiante semi-bătută.

Asamblare și decorare

Pe părţile exterioare ale tortului se pun jumătăţi de căpșuni tăiate, după care se pune primul strat de blat, pe care îl decupăm mai mic decât diametrul cercului.

Se pune primul strat de cremă, încă un blat și căpșuni tăiate cubuleţe mici și se termină până la nivelul cercului cu cremă.

Se decorează cu bucăţi de căpșuni și zmeură proaspete.

Rețete de inspirație pe bază de plante
Cremșnit Plant Based
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Cremșnit Plant Based.
Cruffin cu vanilie
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Cruffin cu vanilie.
Danish cu vanilie și ciocolată
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Danish cu vanilie și ciocolată.
Danish Plant Based cu vanilie și fructe proaspete
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Danish Plant Based cu vanilie și fructe proaspete.
Mousse de dovleac și pralină
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Mousse de dovleac și pralină.
Tartă cu cremă de vanilie și fructe
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Tartă cu cremă de vanilie și fructe.
Not a Nougat
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Not a Nougat.
Modern Fruity Mendiants
Lasă-te inspirat de puterea plantelor și răspunde cerințelor clienților tăi cu noua rețetă pe bază de plante, Modern Fruity Mendiants.