Carre croquant

Ingrediente

Ingrediente blat
Belcolade Noir Selection 55% 300 g
Whippak 200 ml
100 g
PatisFrance Amandes Effilees 70 g
PatisFrance Fondante Pate Amande 33% 400 g
Ingrediente decor
Belcolade Noir Selection 50% 300 g
Zahăr decor 50 g

Cum se obține carre croquant?

Proces tehnologic
  1. Crema: Se face un ganache din ciocolata si frisca. Se lasa la racit (30˚C), dupa care se adauga margarina si fulgii de migdale prajiti. Se amesteca pana la omogenizare.
  2. Umplere şi finisare: Se intinde martipanul intr-un strat subtire, peste care se intinde compozitia obtinuta. Se lasa la rece 60 min. Se portioneaza si se glazureaza cu ciocolata.

Info

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Patiserie
  • Petreceri