Inovaţie

Pe măsură ce nevoile și așteptările consumatorilor evoluează, se schimbă și nevoile clienților noștri. Astfel, încercăm permanent să anticipăm și să răspundem la aceste schimbări prin intermediul unui proces de inovație constantă.

La înălțimea provocărilor

Indiferent de nevoile clienților noștri, abordăm provocările cu maximum de eficiență și experiență. Fie că este vorba de soluții pentru etichete mai curate, sau de nevoia de a dezvolta produse și concepte noi sau doar obiective punctuale de a îmbunătăți gustul, textura, termenul de valabilitate sau valoarea nutrițională a produselor existente, echipele noastre dedicate de Business Development se află permanent la dispoziția ta.

Îți punem la dispoziție o rețea formată din peste 800 de cercetători, tehnicieni de produse alimentare și consultanți tehnici din peste 40 de centre de cercetare din toată lumea, care au lucrat la peste 30 de game de produse brevetate. Investim 2,5% din cifra de afaceri doar în cercetare și dezvoltare, alimentând astfel motorul care susține procesul de inovație.

Health & Wellbeing

Health & Well-being

Dorim să avem un un rol proactiv în oferirea de materii prime nutritive și benefice. De aceea integram nutriția în tot ceea ce facem.

Citește mai multe

Când dezvoltăm un produs ne gândim de fiecare dată să-l facem mai sănătos