Cum acționăm

Magia Puratos

Oriunde activăm, ne apropiem de oameni.

Lucrăm din greu pentru a înțelege cultura țării și modul unic, specific în care procedează oamenii din țara respectivă. Facem acest lucru din două motive: pentru a-i deservi mai bine pe clienții din țările respective, dar și pentru a ne integra, putând astfel împărtăși și celebra cultura respectivă la nivel local și global.

Îmbinăm diversitatea cu consistența: împărtășim aceleași valori și am dezvoltat o modalitate de a face lucrurile – o numim „magia Puratos”. Este un concept născut din experiența noastră de a lucra cu cei mai buni brutari, patiseri și ciocolatieri din cele mai diverse culturi.

Inspirație și inovație

Ne dorim să fim o sursă de idei noi și încredere pentru toți colaboratorii noștri. Credem că oamenii au standarde din ce în ce mai înalte în ceea ce privește mâncarea – standarde atât de calitate cât și de inspirație. Astfel, suntem alături de clienții noștri în calitate de parteneri de încredere în inovație pentru a satisface aceste așteptări. Abordarea noastră are la bază șase valori Puratos esențiale, detaliate în continuare.

Spirit de echipă

Spirit de echipă

Spiritul de echipă este o parte esențială a felului în care facem afaceri. Credem ca întregul este mai puternic decât suma părților; mai simplu spus, lucrând împreună avem realizări mai mari și o experiență mai plăcută. 

Pasiune

Pasiune

Punem pasiune în toate ideile noi și astfel ajutăm clienții să își dezvolte afacerile. Punem pasiune, de asemenea, în crearea unui mediu de lucru care să stimuleze oamenii să se dezvolte și care le răsplătește entuziasmul cu încredere și susținere. 

Etică

Etică

În tot ceea ce facem, etica ne conduce deciziile. Lucrăm cu conștiința împăcată, ne menținem standardele profesionale, ne onorăm angajamentele și, astfel, asigurăm siguranța absolută a alimentelor. 

Curaj

Curaj

Pasiunea nu înseamnă nimic fără curaj. Valorificăm fiecare oportunitate fără frica de a încerca lucruri noi. 

Calitate

Calitate

“Să facem lucrurile bine de prima dată și de fiecare dată; preocupați mereu de îmbunătățirea continuă!”. Acesta este demersul nostru zilnic privind calitatea. 

Viziune

Viziune

 Inovația necesită viziune. Construim pe baza experienței acumulate, scrutăm mereu noi orizonturi pentru a ne ajuta clienții să se pregătească pentru un viitor mereu în schimbare.

Compania noastră

Compania noastră

Află mai multe despre Grupul Puratos - o companie de familie, globală și orientată spre client.

Descoperă

Inovatie

Inovație

Inovația este cel mai mare avantaj și argument unic de vânzare, confirmat de îndelunga noastră istorie.

Descoperă