Cum acționăm

Magia Puratos

La Puratos, credem că alimentele au o putere extraordinară în viețile noastre: puterea de a hrăni, de a oferi confort și a aduce familii împreună. Ele pot uni oameni din toate mediile, punând un zâmbet pe fețele noastre în timp ce sărbătorim diferite momente ale vieții. Au chiar puterea unică de a vindeca!

Nu tratăm această mare responsabilitate în mod superficial, de aceea ne-am angajat activ într-un model de funcționare holistic, unul durabil, respectuos și echilibrat. În acest sens, punem în aplicare planuri pentru a atinge neutralitatea în ceea ce privește CO2, a utiliza apa responsabil și a reduce deșeurile. Materiile prime sunt procurate cu respect, iar noi ne propunem să asigurăm venituri sigure și stabile pentru fermieri. Lucrăm în armonie cu comunitățile din care facem parte și investim în oferirea de oportunități educaționale care schimbă viața, prin centrele de colaborare și dezvoltare dedicate elevilor din medii defavorizate: Bakery School. Suntem dedicați angajaților noștri și creăm un mediu de lucru plăcut care primește cu brațele deschise diversitatea și promovează dezvoltarea personală.

Inovația în alimentație este energie pentru bine. De aceea ne străduim în mod constant să creștem impactul nostru pozitiv prin crearea de soluții alimentare inovatoare care promovează sănătatea și bunăstarea. Lucrăm cu clienții noștri întotdeauna ca parteneri, astfel încât să poată continua să ofere clienților lor cele mai bune produse. Scopul nostru este să fim partenerii lor de încredere în inovație.

 

Inspirație și inovație

Ne dorim să fim o sursă de idei noi și încredere pentru toți colaboratorii noștri. Credem că oamenii au standarde din ce în ce mai înalte în ceea ce privește mâncarea – standarde atât de calitate cât și de inspirație. Astfel, suntem alături de clienții noștri în calitate de parteneri de încredere în inovație pentru a satisface aceste așteptări. Abordarea noastră are la bază șase valori Puratos esențiale, detaliate în continuare.

Viziunea noastră

Viziune

Viziune

Viziunea noastră conturează viitorul prin construirea pe baza prezentului. Ea leagă strategia noastră de scopul nostru, pregătind terenul pentru echipele noastre să execute cu excelență. Viziunea ne permite să visăm, să abordăm și să depășim obstacolele și să ne stabilim ambiții noi.

Curaj

Curaj

Curajul înseamnă să acțiunăm cu încredere și optimism în fața adversității. Ne împinge să explorăm soluții noi, să inovăm și să ne îmbunătățim în mod continuu. Curajul ne permite să asumăm riscuri calculate în urmărirea viziunii noastre.

Pasiune

Pasiune

Pasinea este ceea ce ne inspiră. Pasiunea pentru pâine, cofetărie și ciocolată, pasiunea pentru oamenii noștri, cultura noastră, clienții noștri, comunitățile noastre, planetă și rezultatele noastre. Pasiunea ne conferă un scop superior; ne permite să gândim pe termen lung în timp ce obținem rezultate pe termen scurt. Pasiunea ne împinge să realizăm ceea ce inițial părea imposibil pentru a încânta clienții noștri.

Colaborare

Colaborare

Colaborarea este modalitatea prin care alegem să câștigăm. Lucruri minunate se întâmplă atunci când echipele noastre lucrează împreună în strânsă colaborare, combinând diversele lor cunoștinte, experiențe și puteri.

Integritate

Integritate

Integritatea este busola noastră morală. Ghidați de principii morale și etice, tratăm oamenii cu respect, cu valorile noastre definind întotdeauna acțiunile noastre. Avem o toleranță zero față de comportamentele neetice.

Calitate

Calitate

Calitatea este standardul după care măsurăm toate acțiunile. Este ambiția noastră să le facem corect din prima, și mereu ne străduim să învățăm și să ne îmbunătățim. Calitatea este responsabilitatea fiecăruia, în timp ce ne străduim pentru cele mai înalte standarde și ne îmbunătățim în mod continuu modurile de operare.

Codul de conduită

Oriunde activăm, ne apropiem de oameni.

Lucrăm din greu pentru a înțelege cultura țării și modul unic, specific în care procedează oamenii din țara respectivă. Facem acest lucru din două motive: pentru a-i deservi mai bine pe clienții din țările respective, dar și pentru a ne integra, putând astfel împărtăși și celebra cultura respectivă la nivel local și global.

Îmbinăm diversitatea cu consistența: împărtășim aceleași valori și am dezvoltat o modalitate de a face lucrurile – o numim „magia Puratos”. Este un concept născut din experiența noastră de a lucra cu cei mai buni brutari, patiseri și ciocolatieri din cele mai diverse culturi.

Speak up @ Puratos

Puratos se angajează să desfășoare afaceri cu corectitudine, integritate și respect față de legile aplicabile, precum și față de valorile și principiile noastre de lucru. În ciuda acestui angajament, este posibil să observați într-o zi comportamente care nu sunt conforme cu legislația aplicabilă, Codul nostru de Conduită sau politicile companiei noastre. Puratos apreciază sincer ajutorul angajaților și al terțelor părți care ridică îngrijorările lor. Prin acest lucru, oferiți Puratos ocazia de a rezolva problema.

Desigur, puteți adresa aceste îngrijorări managerului dumneavoastră, managerului de resurse umane sau persoanei de contact din cadrul Puratos. În mod alternativ, puteți contacta adresa de e-mail codeofconduct@puratos.com, portalul nostru online Speak Up, sau în măsura în care este disponibil în țara dumneavoastră, linia noastră telefonică Speak Up.

Compania noastră

Află mai multe despre Grupul Puratos - o companie de familie, globală și orientată spre client.

Compania noastră

Compania noastră

Află mai multe despre Grupul Puratos - o companie de familie, globală și orientată spre client.

Descoperă

Inovatie

Inovație

Inovația este cel mai mare avantaj și argument unic de vânzare, confirmat de îndelunga noastră istorie.

Descoperă