Distribuitori

Să creștem împreună

În calitate de distribuitor, ești o parte esențială din industria alimentară. Îți înțelegem obiectivele de afaceri, precum creșterea bazei de clienți și introducerea unor soluții noi pentru produsele oferite clienților tăi. De aceea ne dorim un parteneriat de lungă durată care să reprezinte mai mult decât oferirea de soluții pentru produse inovatoare. În plus, când vine vorba de cercetare și dezvoltare, marketing sau consultanță tehnică, suntem aici să te ajutăm și să construim o relație valoroasă.

Soluțiile noastre

Ingrediente de cea mai bună calitate

Ingrediente de cea mai bună calitate

Fie că ai clienți restaurante, artizani sau alți profesioniști, noi producem toate ingredientele pentru brutărie, patiserie și ciocolaterie. Astfel, putem să-ți garantăm mereu ție și clienților tăi soluții de cea mai bună calitate.

Acces la cele mai recente informații

Acces la cele mai recente informații

Ca partener de distribuție, te susținem prin intermediul experților noștri, fie că este vorba de vânzări, cercetare și dezvoltare, marketing sau orice ai nevoie. Pe lângă sfatul experților noștri, ai acces și la cele mai recente informații despre gamele, produsele și serviciile noastre.

Optimizează ambalajul

Optimizează ambalajul

La Puratos, îți putem oferi sfaturi despre cele mai bune moduri de a-ți ambala produsele, ținând cont de igiena și prospețimea produselor, precum și de cerințele de transport și comunicarea pe ambalaje.

ÎN ÎNTREAGA LUME

CEL MAI BINE VÂNDUT PRODUS

O cremă vegetală cu un volum excepțional, excelentă pentru decorare și produse vegetale! Decorațiuni de durată – de la gustări mici la brioșe, prăjituri aniversare și multe altele – toate fără crăpături. Extrem de netedă, ușor de întins și ușor de colorat. Posibilități nelimitate de a decora prăjiturile!

O PRIVIRE ÎN VIITOR: CARE SUNT TENDINȚELE?

Păstrează legătura cu clienții tăi și fii la curent cu cele mai recente tendințe.

Vrei să știi mai multe despre noi?

Vrei să știi mai multe despre Puratos? Nu ezita să ne contactezi! Suntem bucuroși să îți ascultăm dorințele și nevoile fără nicio obligație.

Experții noștri sunt încântați să facă schimb de idei, experiențe și soluții!