Play & Win cu Topfil

Despre Play & Win cu Topfil

Cumperi în perioada 01.07.2024 și 30.09.2024 oricare dintre umpluturile cu fructe produse în fabrica noastră din România (Topfil Apple 80%, Topfil Apple 80% Pieces, Topfil Sour Cherry 40%, Topfil Sour Cherry 65%, Topfil Plum Smooth 90%, Vivafil Apple 35%, Topfil Pumpkin 50%) și primești un tichet răzuibil prin intermediul reprezentantului de vânzări.

Răzuiești tichetul și descoperi dacă te numeri printre câștigătorii numeroaselor noastre premii. Dacă codul tău e câștigător, te invităm să-ți revendici premiul prin completarea formularului de mai jos.

Cum revendici premiul?

Fiecare câștigător va fi informat personal despre cum și când va intra în posesia premiului. 

Mai jos găsești toate variantele pe care le ai la dispoziție:

  • Împreună cu livrarea următoarei comenzi plasate de tine.
  • Ridicare directă de la depozitul local.
  • Înmânare personală de către agentul de vânzări local.

După data de 30.09.2024 nu se vor mai distribui cupoane.
Nu uita, ai timp până pe 31 octombrie 2024 să îți revendici premiul pe site-ul nostru!

Pentru a revendica premiul, completează formularul de mai jos cu toate informațiile aferente.

*La secțiunea Mesaj scrii codul câștigător de pe talonul răzuit și modalitatea prin care dorești să intri în posesia premiului (vezi mai sus cele 3 variante).

Câștigă premii extraordinare!

Vara aceasta este despre fructe și premii la superlativ!

Îți aducem o explozie puternică de arome intense cu noua gamă de umpluturi de fructe. Cu un gust autentic și savuros, un conținut ridicat de fruct și o termostabilitate excelentă, cele șase inovații de umpluturi cu fructe sunt perfecte pentru a crea deserturi cu adevărat gustoase.

Aceste umpluturi garantează cea mai ridicată stabilitate la coacere, congelare și decongelare și păstrează gustul intens și consistent al fructelor, ca tu să livrezi performanță în fiecare rețetă de brutărie, viennoiserie și cofetărie. Din acest motiv, premiile oferite în această campanie au fost atent selectate pentru a te bucura de instrumente și ustensile de cea mai bună calitate în laboratorul tău de cofetărie sau brutărie.

Nu rata șansa de a intra în posesia numeroaselor noastre premii! 

Ce mai aștepți? Intră acum în contul tău MyPuratos și pornește în aventura gusturilor autentice cu noua gamă de umpluturi cu fructe. Participă la campania Play & Win cu Topfil și transformă fiecare desert într-o șansă de câștig!