Descarcă studiul Taste Tomorrow

Un studiu cu cele mai noi trenduri în brutărie, patiserie și ciocolaterie

Taste Tomorrow este cel mai amplu studiu global independent care publică totul despre preferinţele de consum și tendințele din industria de brutărie, patiserie și ciocolaterie. Cine nu-și dorește să înțeleagă în profunzime piața actuală, cum fac consumatorii alegerile și care sunt noile trenduri internaționale? Dacă ești antreprenor în alimentație sau brutar, patiser, cofetar, ciocolatier, îți oferim gratuit studiul nostru profesionist realizat de Grupul Puratos, pentru a inova în afacerea ta.

Lasă-ne datele tale și primești gratuit acest Ebook

Studiul care-ți aduce un plus de inspirație în afacerea ta

Am călătorit în întreaga lume pentru a afla ultimele păreri din partea consumatorilor.

Iar noi știm că un studiu profesionist îți oferă tot ceea ce trebuie să afli la ora actuală din industria de panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie. 

Ne dorim să poți folosi aceste informații aprofundate ca să inovezi și să le oferi clienților tăi cele mai noi experiențe de cumpărare. Tocmai de aceea, în studiu primești:

  • Infografice practice

  • Concepte moderne

  • Idei noi de rețete

  • Interviuri cu experți din industrie care să îți fie sursă de inspirație.

Totul în noul Ebook Taste Tomorrow! 

Pentru a primi studiul complet trimite-ne datele tale completând formularul de pe pagină.

Taste Tomorrow. Cel mai amplu studiu global independent

Acest studiu extins are la bază o metodologie de lucru complexă, ce combină cercetarea calitativă cu cea cantitativă, folosind cele mai noi tehnologii digitale cu tehnicile de Inteligență Artificială de procesare semantică. 

Studiul Taste Tomorrow cuprinde:

  • un chestionar cantitativ care a implicat peste 17.000 de consumatori din 40 de țări

  • discuții detaliate cu 80 de reprezentanți ai comunităților online de foodies din opt orașe trendsetter din America, Europa și Asia

  • Interviuri cu experți și clienți din industria de panificație

Aceste date sunt completate de o cercetare online pentru a vedea tendințele din industrie, de cercetări senzoriale exhaustive și de parteneriate unice cu cercetători, producători de arome alimentare și universități. Pentru a primi studiul complet trimite-ne datele tale prin formularul de pe pagină.

 

Mai multă inspirație

Trendurile din Taste Tomorrow puse la treabă

 8 concepte inovatoare ce au sănătatea în prim-plan

8 concepte inovatoare ce au sănătatea în prim-plan

Acum mai mult ca niciodată, consumatorii își doresc să trăiască sănătos. Și pe măsură ce așteptările consumatorilor în ceea ce privește sănătatea continuă să evolueze, dieta joacă un rol din ce în ce mai important într-un stil de viață sănătos.

Cutiile pentru produsele de panificație - o afacere în plin avânt

Cutiile pentru produsele de panificație - o afacere în plin avânt

Stați acasă! Acesta este îndemnul guvernelor din întreaga lume pentru locuitorii țărilor lor. Munca de acasă a devenit noua normalitate pentru mulți oameni și, practic peste noapte, cumpărăturile online au explodat. La fel și producția de cutii. Cutii pentru alimente, cutii pentru mâncare și cutii pentru gustări, băuturi, pâine, prăjituri și ciocolată. Iată 8 concepte de produse de panificație de referință care merg perfect la cutie.

7 surse sustenabile de inspirație pentru ambalaje de mâncare la pachet și pentru mâncarea livrată rapid

Află care sunt cele mai noi idei de ambalare sustenabilă pentru mâncarea la pachet și cea livrată rapid!

Te invităm să afli ultimele tendințe despre ambalarea sustenabilă pentru mâncarea la pachet și cea livrată rapid, publicate în cadrul proiectului nostru Taste Tomorrow.

7 idei despre cum să-ți crești afacerea în perioada sărbătorilor

7 idei despre cum să-ți crești afacerea în perioada sărbătorilor

Acest an neobișnuit ar putea aduce chiar mai multe oportunități deoarece consumatorii vor dori să sprijine afacerile locale, un trend care s-a amplificat foarte mult o dată cu începerea crizei medicale globale. Cum creșteți traficul afacerii voastre și valorificați toată această perioadă de vacanță? Vă oferim 7 sfaturi și trucuri pentru a profita de sezon și pentru a crește vânzările.