Cutiile pentru produsele de panificație - o afacere în plin avânt

7 mai 2021

Stați acasă! Acesta este îndemnul guvernelor din întreaga lume pentru locuitorii țărilor lor. Munca de acasă a devenit noua normalitate pentru mulți oameni și, practic peste noapte, cumpărăturile online au explodat. La fel și producția de cutii. Cutii pentru alimente, cutii pentru mâncare și cutii pentru gustări, băuturi, pâine, prăjituri și ciocolată. Iată 8 concepte de produse de panificație de referință care merg perfect la cutie.

Cutie pentru fursecuri tocmai scoase din cuptor

O cutie plină de ingrediente pentru a coace fursecurile supreme. Cu ingrediente gourmet deja măsurate și instrucțiuni scrise pe limba novicilor în ale bucătăriei. O modalitate grozavă de a explora ingrediente unice și delicioase. Iar fiecare cutie include și un cadou surpriză amuzant, în tema fursecurilor. Nu veți ști niciodată dacă să vă așteptați la un tricou, o lumânare sau o ustensilă de bucătărie, dar puteți fi siguri că vă veți amuza!

Pizza în cutia poștală

Pizza Pilgrims livrează kit-uri pentru pregătirea pizzei la tigaie pentru 2 până la 4 persoane, cu toate ingredientele necesare pentru o pizza delicioasă. Fiecare kit de pizza la tigaie conține ingrediente selectate cu dragoste pentru prepararea a 2 pizza napoletane autentice. Iar ambalajul nu poate fi mai sustenabil de atât, astfel că cele mai multe componente pot fi refolosite, reciclate sau transformate în compost.

Un pairing spumant

O colaborare între maeștrii ciocolatieri de la Neuhaus și somelierii de la Gault & Millau a avut ca rezultat o selecție de 4 praline minunate, perfecte de savurat alături de un pahar de șampanie. Fiecare pralină are propria personalitate și aromă și a fost selectată pentru a fi savurată cu tipul potrivit de șampanie: (extra-)sec, demi-sec, rosé și vintage. Un cadou perfect pentru iubitorii de șampanie și de ciocolată, în egală măsură. 

Cutii sănătoase

Foodstirs® Junk-free Bakery™ vinde cutii pentru gustări dulci în care se regăsește doar plăcerea, nu și dezavantajele dulciurilor nesănătoase. Au reinventat aromele copilăriei pentru pofta de dulce de astăzi, folosind ingrediente organice și obținute prin acte de comerț echitabil, cu un conținut redus de zahăr. Foodstirs este o inițiativă a trei părinți hotărâți să schimbe starea de fapt și să ofere tuturor experiențe alimentare de o mai bună calitate. O modalitate sănătoasă de a te bucura de kituri pentru prepararea delicioaselor gogoși, a sandwich-urilor, a fursecurilor glazurate în formă de pulover de Crăciun sau a shake-urilor cu design sub formă de unicorn.

 

Cutii pentru mic dejun și pentru zile onomastice

Waldo Chocolate & Patisserie vinde mai multe tipuri de cutii. Cutii pentru ceaiul de la ora 5, mic dejun și picnicuri, chiar și cutii speciale pentru aniversări pline cu mini-prăjituri, „negrese”, ciocolată, lumânări, ghirlande, baloane și confeti. Cutiile sunt pentru cel puțin 2 persoane și conțin pâine delicioasă, băuturi, paste tartinabile și alte răsfățuri pentru papilele gustative!

 

Cutiile Whisk & Flour

Whisk & Flour creează rețete pentru deserturi delicioase din ingrediente artizanale. Gândiți-vă la prăjiturile matcha, cu ghimbir confiat și „dulce de leche”. Deserturi delicioase, fără echipamente sau tehnici pretențioase. În preajma sărbătorilor te poți aștepta la delicii tematice, cum ar fi case din turtă dulce și bile dulci din floricele de porumb pentru Halloween. Poți încheia un abonament lunar și vei primi toate ingredientele uscate, măsurate cu exactitate dinainte, astfel încât să nu existe risipă. Că să nu mai vorbim și de ambalajele ecologice în care sunt livrate!

 

Cutii de desert demne de stele Michelin

Cu puțin ajutor din partea cutiilor de patiserie de la Boite Mustache, te poți bucura de deserturile de excepție pe care altfel le-ai putea savura doar într-un restaurant cu stele Michelin. Cutiile conțin toate ingredientele și instrucțiunile necesare pentru a deveni Maestru Patiser pentru o zi. De la cutii pentru copii (Micul Duce), la cele mai luxoase deserturi la care te poți gândi (Majestatea Sa). Poftă bună!

 

Cutii cu pâine pentru toată Familia

Cu această cutie de la Hobbs House Bakery, pui pe masă pâine pentru toată familia. Conține o varietate de 6 pâini gustoase: de la cea mai bine vândută pâine Sherston, până la imperiala Organic Wild White Sourdough, pâinea cu șase semințe, chifle pentru burgeri și chifle din aluat lăsat la dospit peste noapte.

Conceptele de cutii au luat avânt în timpul crizei cauzate de Covid-19 și au prins extrem de bine la public. Nu este singura soluție de diferențiere pe piață care a crescut exponențial datorită pandemiei. Un alt exemplu sunt conceptele  drive through sau așa-numitele bucătării din umbră(dark kitchens) gândite să găteasca dora pentru clientii care vor livrări.