Centre de ciocolată

Istoria ciocolatei

Suntem pasionați de tot ce este legat de ciocolată și ne dedicăm resursele pentru dezvoltarea de sortimente speciale de ciocolată – cele care își au originea în locuri aparte din lume. Vei regăsi în portofoliul nostru de ciocolată veritabilă belgiană Belcolade o gamă completă, de la sortimente 100% organice, produse Fair-Trade până la sortimente ciocolată veritabilă de origine. De asemenea, producem ciocolată cuvertură și umpluturi pentru toate tipurile de aplicații de brutărie, patiserie și ciocolaterie.

Centre de excelență

Pasiunea noastră pentru ciocolată nu se oprește aici.

Avem deschise două Centre de ciocolată, dedicate în întregime artei ciocolatei – un centru în Wisconsin, SUA, iar celălalt în Bruxelles, Belgia – unde ne specializăm în împărtășirea tuturor cunoștințelor pe care le deținem despre ciocolată și fabricarea acesteia.

Organizăm în cadrul Centrelor noastre de ciocolată diferite seminarii și ateliere de perfecționare, având ca traineri unii dintre cei mai mari chefi ciocolatieri și patiseri. Îmbinând expertiza în know-how tehnic, gustul și producția de ciocolată, Centrele noastre de ciocolată lucrează de asemenea la dezvoltarea de noi produse, noi procese și noi tehnologii alături de partenerii noștri.

Pentru mai multe informații despre Centrele de ciocolată Puratos, vizitează pagina noastră de Contact. Așteptăm cu drag vești de la tine.