Panna Cotta

Cum obții Panna Cotta

Proces tehnologic strat de fructe
Se topește zahărul și se adaugă bucățile de mango. Se țin pe foc 2 – 3 min, cât să rămână crocante. Se amestecă toate ingredientele. Compoziția rezultată se împarte în paharele pe care dorim să le folosim.

Proces tehnologic Panna Cotta de mango
Se încălzesc primele 6 ingrediente până la 50°C. Se adaugă Agar Agar și se ține pe foc pentru scurt timp. Compoziția rezultată se așează peste stratul de fructe din pahare.

Proces tehnologic cocos crumble
Se amestecă toate ingredientele până devine un aluat omogen. Aluatul se păstrează la congelator, după care se rupe în bucăți mici și se coace pentru 15 min la 160°C până devine auriu.

Panna Cotta

Nivel complexitate:  

Un desert clasic italian, ușor de pregătit, pur și simplu perfect. Fructele de mango și jeleul din fructul pasiunii fac din fiecare linguriță o plăcere echilibrat de dulce și acrișoară, într-un mod plăcut.

Descoperă

Rețete asociate