Panna Cotta

Ingrediente strat de fructe
Bucăți de mango 120 gr
Zahăr 30 g
Starfruit fructul pasiunii 40 g
Suc de lămâie 8 gr
Ingrediente Panna Cotta de mango
Starfruit Mango 250 g
Lapte de orez 300 g
Lapte de cocos 100 g
Ambiante 100 g
Miere 7 g
Zahăr brun 14 g
Agar Agar (Satiagel AMP 45) 2 g
Ingrediente cocos crumble
Zahăr pudră 35 g
Amidon 20 g
Făină 100 g
Răzătură de lamâie 1 pc
Sare 1,5 g
Mimetic 20 100 g
Fulgi de cocos 100 g
Ingrediente Jeleu
Starfruit fructul pasiunii 200 g
Agar Agar 2 g
Gelatină 3 g
Apă 15 g
Ingrediente decor
Slized Coco 250 g
Petale de trandafir 500 g
Albăstrele (flori) 80 g
Zmeură
Lemon Cress

Cum obții Panna Cotta

Proces tehnologic strat de fructe
Se topește zahărul și se adaugă bucățile de mango. Se țin pe foc 2 – 3 min, cât să rămână crocante. Se amestecă toate ingredientele. Compoziția rezultată se împarte în paharele pe care dorim să le folosim.

Proces tehnologic Panna Cotta de mango
Se încălzesc primele 6 ingrediente până la 50°C. Se adaugă Agar Agar și se ține pe foc pentru scurt timp. Compoziția rezultată se așează peste stratul de fructe din pahare.

Proces tehnologic cocos crumble
Se amestecă toate ingredientele până devine un aluat omogen. Aluatul se păstrează la congelator, după care se rupe în bucăți mici și se coace pentru 15 min la 160°C până devine auriu.

Panna Cotta

Nivel complexitate:  

Un desert clasic italian, ușor de pregătit, pur și simplu perfect. Fructele de mango și jeleul din fructul pasiunii fac din fiecare linguriță o plăcere echilibrat de dulce și acrișoară, într-un mod plăcut.

Descoperă

Rețete asociate