Oreo Macarons

Ingrediente

Cum poți obține macarons cu Oreo?

Proces tehnologic

Macarons:

  • Se mixează Patis’Macaron cu apa timp de 6 minute, la viteză mare. Se toarnă forme de dimensiunea dorită pe o tavă acoperită cu o foaie de silicon. Se usucă în cuptor la temperatura de 50 °C, timp de 25 minute, după care se coc la temperatura de 120 °C, timp de 18-20 minute (cu trapa deschisă).

Crema:

  • Se mixează Cremyvit Aeris cu apa 8 minute la viteză mare pentru spumare, apoi se adaugă Passionata semibătută. Se lasă la frigider 10 minute.

Umplere și finisare:

  • Cu ajutorul unui dui se umple macarons cu crema.

Informații adiționale

Nivel complexitate:  

Specificații

  • Paște
  • Petreceri
  • Patiserie
  • Crăciun
  • Dragobete
  • Ziua mamei

Descoperă

Rețete asociate