Puratos a lansat Centrul de Inovație Virtual

Centrul de Inovație Virtual al Puratos

15 mar. 2018

Puratos a lansat Centrul de Inovație Virtual, pentru a-și sprijini clienții brutari, patiseri și cofetari în crearea celor mai bune produse. Prin intermediul acestui centru, experiența și expertiza Puratos vor fi disponibile permanent clienților săi de oriunde din lume. 

Inovație pentru oricine își dorește să evolueze

  • Ca inovator în industria brutăriei, patiseriei și cofetăriei, Puratos își extinde astfel rețeaua de servicii existentă la nivel mondial și care deja include 81 de centre de inovație fizice, în care lucrează peste 460 de experți. Indiferent de unde provin clienții, noul centru le asigură resurse și expertiză care să le fie de ajutor în dezvoltarea afacerilor. 

“Inovația este în centrul afacerii noastre, iar aceasta se vede nu doar în calitatea produselor, ci și în inovația din serviciile noastre“, afirmă Daniel Malcorps, CEO Puratos. “Suntem mândri că, prin noul nostru centru de inovație, putem oferi un serviciu bazat deopotrivă pe cele mai recente tehnologii și pe contactul uman cu experții noștri, pe care nicio tehnologie - oricât de avansată ar fi - nu-i poate înlocui”, mai spune el.

 

 

Experiența Puratos este accesibilă de oriunde și oricând

Centrul de Inovație Virtual are capacitatea să asigure clienților asistență personalizată privind orice aspect întânit în dezvoltarea produselor, asigurând:

  1. Sesiuni de chat live cu experți locali și internaționali, care pot furniza soluțiile personalizate necesare clienților pentru a face față provocărilor din domeniu.
  2. Un consilier virtual aflat la dispoziția clienților 24 ore ore pe zi, șapte zile din șapte și care oferă sfaturi și asistență în probleme legate de produsele lor finale.
  3. O colecție exclusivistă de peste 180 de rețete, din care clienții să se inspire în crearea propriilor rețete de success. 

Pe lângă toate acestea, printr-un tur virtual de 360 de grade al centrului, clienții  se pot transpune într-un nou spațiu de lucru. Ei pot explora birorurile centrului și pot descoperi serviciile care le sunt oferite în centrul de inovație Puratos fără să facă vreun pas, chiar dacă se află la mii de kilometri distanță.

“Vrem să ne susținem clienții în crearea produselor și soluțiilor care cresc succesul afacerilor lor. Centrul de Inovație Virtual – find accesibil permanent și de oriunde din lume – este instrumentul nostru în acest demers”, afirmă Philippe Arnauts, manager de Comunicare al grupului.

Tehnologiile evoluează, obiectivul rămâne

Lumea de astăzi oferă tehnologii mereu noi, însă obiectivul nostru rămâne același, și anume să ne susținem clienții în crearea celor mai bune produse finite. Puratos crede în asigurarea unor servicii cât mai convenabile pentru clienți, pentru ca ei să se bucure de o experiență  benefică în relația lor cu noi.

Te invităm să te lansezi și tu în explorarea vizuală a Centrului de Inovație Virtual. Un ghid vizual te așteaptă și va fi la dispoziția ta, să-ți completeze experiența printr-un chat live, consiliere virtuală și prin accesul la peste 180 de rețete.

Descoperă mai mult și bucură-te de o experiență autentică în Centrul de Inovatie Virtual Puratos aici!