Fermierii noștri Cacao-Trace

Dorim să vă prezentăm o parte dintre cei 7.800 de fermieri Cacao-Trace. Datorită lor, putem livra ciocolată cu gust superior!

9 apr. 2021

Angajamentele noastre
Programul Cacao-Trace
Noutăți

Să îl cunoaștem pe Adjoumani

Adjoumani Kouadio Albert este un fermier de cacao din Grand-Gréléon, Coasta de Fildeș. El trăiește cu soția sa și doi fii. Înainte de a se alătura Cacao-Trace, situația sa financiară a fost foarte dificilă.

„Când fermentația făcută corect, chiar poți simți aroma de ciocolată ” – spune el.

Aderarea la programul Cacao-Trace i-a schimbat viața.

Urmăriți-i povestea în materialul nostru video!

Vezi video
Vezi video

Să o cunoaștem pe Beatrice

Beatrice este un fermier de cacao, la fel ca Adjoumani, care trăiește în Grand-Gréléon. Este o bunică singură de 53 de ani care  își ajută familia cât de mult poate. Viața lui Beatrice s-a schimbat radical de când s-a alăturat programului Cacao-Trace.

„Puteți vedea diferența dintre mine și vecinii mei, care nu s-au alăturat încă programului Cacao-Trace”. 

Scopul ei este să cultive cele mai bune boabe de cacao pentru a obține ciocolata cu cel mai bun gust.   

Urmăriți-i povestea în materialul nostru video!

Mai multe despre Cacao-Trace

În cadrul programului nostru Cacao-Trace, colaborăm îndeaproape cu comunitățile locale de fermieri din Coasta de Fildeș, Vietnam, Papua Noua Guinee, Filipine și Mexic.

Îi instruim să livreze boabe de cacao de cea mai bună calitate și păstrăm procesul de fermentare în centrul post-recoltare aproape de comunități.

Pentru obținerea acestei calități superioare, fermierii noștri sunt recompensați cu un bonus de ciocolată de 10 cenți pentru fiecare kilogram de ciocolată sustenabilă vândut, pe lângă o primă de calitate.

În acest fel, putem schimba viața agricultorilor și a comunității lor, creând în același timp o ciocolată cu gust excepțional.

Astfel, toată lumea are de câștigat!