Intră în lumea excepțională a unei ciocolate excepționale

13 sept. 2018

Presă
Angajamentele noastre
Angajamentele noastre

La Puratos, ne implicăm pentru un viitor sustenabil în industria ciocolatei, o dovadă fiind programul nostru Cacao-Trace. Ce face diferit  acest program este accentul pe calitate și, prin îmbunătățirea gustului, pe crearea de valoare pentru fiecare dintre cei implicați, de la fermierii de cacao și până la consumatorii tăi.

  • Dacă vrei să afli mai multe despre ciocolata noastră Cacao-Trace și de ce gustul bun aduce recompense pentru toți, te rugăm să ne contactezi.

De ce fermentarea bine făcută aduce beneficii mai târziu ?

Ciocolata cu gust excepțional poate fi preparată doar din boabe de cacao bine fermentate. Așa cum un vin bun depinde de cum fermentează strugurii, și ciocolata ajunge la un gust mai bun atunci când boabele de cacao sunt bine fermentate.

De aceea, prin programul Cacao-Trace, ducem fermentarea un pas mai departe șin înființarea de centre post-culegere cât mai aproape de cultivatorii de cacao. Acolo, experții noștri în fermentare monitorizează procesul și verifică permanent calitatea boabelor de cacao. Facem toate acestea pentru a ne asigura că ciocolata noastră va avea mereu un gust excepțional. 

SAMSUNG CSC

Cum gustul excepțional aduce beneficii cultivatorilor?

Instruirea și prețurile motivante și corecte pentru cultivatorii de cacao sunt parte a programului nostru sustenabil. Căutăm însă permanent și alte căi de a îmbunătăți programul Cacao-Trace și viață cultivatorilor deopotrivă. 

Chocolate Bonus chiar face programul nostru diferit

Este un mod în care tu și clienții tăi puteți schimba în bine viața cultivatorilor de cacao. Pentru fiecare kilogram de ciocolată Cacao-Trace pe care îl cumperi, €0.10 merg înapoi direct la comunitățile cultivatorilor de cacao. Contribuția ta înseamnă de multe ori încă un salariu lunar pentru ei, fiind o recompensă corectă pentru ciocolata extraordinară la a cărei preparare au contribuit

Alătură-te și tu unei lumi excepționale a gustului exceptional

Programul Cacao-Trace nu garantează doar gustul excepțional al ciocolatei care ajunge la tine, ci îți dă și posibilitatea de a face o schimbare reală în bine.

Mai mult, vei avea o poveste captivantă pe care să o spui clienților tăi, într-o lume în care și aceștia sunt din ce în ce mai interesați de sustenabilitate și de calitate. Arată clienților tăi că îți pasă și că un gust excepțional înseamnă mult mai mult decât o ciocolată delicioasă!

Dacă vrei să afli mai multe despre ciocolata noastră Cacao-Trace și de ce gustul bun aduce recompense pentru toți, te rugăm să ne contactezi.

Dacă vrei să afli mai multe despre ciocolata noastră Cacao-Trace și de ce gustul bun aduce recompense pentru toți, te rugăm să ne contactezi.