Cum să creezi bouchée de origine unică? de Jeffrey De Weyer și Oliver Van Nueten

Începe o călătorie culinară cu consilierul tehnic Belcolade, Jeffrey De Weyer și ciocolatierul belgian, Oliver Van Nueten. Împreună, redefinesc esența unui bouchée clasic, folosind ciocolata neagră extraordinară de origine unică Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace și nuci pecan.

Provocarea? Să reinventeze un bouchée clasic cu o călătorie fără egal a gustului de origine unică și să-l îmbogățească cu combinația potrivită de ingrediente.

Rezultatul? Un bouchée care respectă tradiția, reinventat în mod ingenios. Îmbină note de fructe tropicale și arome de fructe roșii și uscate în această ciocolată neagră cu un conținut de cacao de 68%. Gustul final este dat de aroma bogată și interesantă a nucilor pecan.

Vizionează videoclipul nostru pentru a descoperi secretele acestui bouchée memorabil de origine unică pentru a reinventa produsele tale din ciocolată.

Rețetă: Bouchée cu nuci pecan

Rețetă: Bouchée cu nuci pecan

Descoperă această rețetă detaliată concepută de Jeffrey De Weyer și Oliver Van Nueten, și elevează-ți produsele pe bază de ciocolată. Să creăm magie de ciocolată!

 

Întoarcere la originile gustului ciocolatei

Să creăm un bușeu de origine unică

Consumatorii sunt tot mai interesați de originile produselor, un procent impresionant de 62% prioritizând verificarea originii ingredientelor indicate pe ambalaj*.

Sortimentele de ciocolată de origine unică de la Belcolade servesc drept punct excelent de pornire pentru reinventarea rețetelor clasice de ciocolată și îmbunătățirea experienței generale a gustului. Împreună, Oliver Van Nueten, ciocolatier, și Jeffrey De Weyer, consilier tehnic Belcolade, au reinterpretat bouchée-ul clasic cu o ciocolată Origins din Filipine.

De ce ați ales să lucrați cu o ciocolată originară din Filipine?

Jeffrey De Weyer„Eu și Oliver am ales această origine deoarece este unică și distinctă. Puțini oameni știu că în Filipine există plantații de cacao, în ciuda istoricului bogat al țării în ceea ce privește ciocolata. Experții noștri ciocolatieri au ales cu atenție aceste boabe pentru profilul lor aromatic.”

Oliver Van Nueten: „După ce îl guști, te surprinde imediat aroma sa fructată. Aromele tropicale de ananas, banane și fructul pasiunii se observă imediat. Pentru mine este importantă și sustenabilitatea. Deoarece această ciocolată este certificată Cacao-Trace, știu că aduce o contribuție la acțiuni concrete care susțin comunitățile  din jurul plantațiilor de cacao din Filipine.”

Jeffrey De Weyer„În plus, este și o ciocolată cu o calitate deosebit de înaltă, fără lecitină, care le oferă o etichetă clară și curată consumatorilor care caută transparență.”

Cât de lucrabilă este această ciocolată?

Jeffrey De Weyer„Poți face multe cu ea. Este ușor de prelucrat pentru batoane, umpluturi, creme și mousse-uri. Pentru turnare sau glazurare, putem să recomandăm alte ciocolate mai potrivite pentru aceste aplicații.”

De ce v-ați dorit să faceți un bouchée?

Oliver Van Nueten: „Întotdeauna explorez moduri de a reinventa produsele clasice din ciocolată, de preferat folosind ciocolată de origine unică. De aceea am ales un bouchée, pe care l-am reinventat în stilul nostru. De aceea am combinat ciocolata Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace cu nuci pecan, caramel sărat, un biscuite crocant, toate într-o formă rotundă. Tonurile fructate ale ciocolatei se îmbină în mod delicios cu aroma nucilor pecan.”

Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace

Experimentează esența Filipinelor cu această ciocolată neagră cu 68% conținut de cacao. Ciocolata are un amestec încântător de note fructate, cu arome dominante de fructe tropicale, precum ananas, banană și fructul pasiunii, completate de fructe roșii și uscate.

  • Ciocolată de origine unică

  • Ciocolată belgiană cu gust superior

  • Sustenabilă: certificare Cacao-Trace

Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace

Vrei să afli mai multe detalii despre această rețetă sau despre echipa de consilieri tehnici Belcolade și serviciile noastre?

*Sursa: Sondaj Innova Category Survey Chocolate 2023 / Sondaj de tendințe 2023.