Cercetare la locul de consum

La Puratos, știm cât de atenți sunt consumatorii la ceea ce mănâncă și că preferințele lor evoluează permanent, chiar și la nivel local.

A ține pasul cu aceste schimbări ale preferințelor poate fi dificil,  cu atât mai mult să le transformăm în oportunități de afaceri. Pentru a-i ajuta pe clienții noștri să înțeleagă cum evaluează consumatorii produsele, am creat propriul nostru instrument unic de analiză senzorială. Am mai făcut încă un pas, și am lansat Sensobus.

O soluție senzorială mobilă

Sensobus este un laborator de analiză senzorială mobil, unic și complet echipat, care se poate deplasa spre locurile în care consumatorii îți fac cumpărăturile de alimente și poate testa până la 400 de persoane zilnic. Identificarea categoriei de consumatori potențiali și aflarea preferințelor lor nu a fost niciodată mai ușoară.

Sensobus permite, de asemenea, testarea conceptelor de stabilire a prețurilor, marketing și de comunicare. Ce tip de ambalaje preferă consumatorii, ce anume sporește percepția brandului în viziunea acestora, ce fel de informații le sunt necesare și iau în considerare pentru a face o alegere? În doar câteva zile de lucru pe teren, un eșantion reprezentativ poate fi colectat direct  de la publicul țintă relevant.

Informații despre dezvoltarea produselor

Odată ajunși la bordul Sensobus, voluntarii sunt așezați la una dintre cele opt cabine senzoriale și li se prezintă o selecție de produse de brutărie, patiserie sau ciocolată (în funcție de studiul efectuat). Acolo, cercetătorii le adresează o serie de întrebări despre preferințele pe care le au, generând astfel feedback-ul care-i poate ajuta imediat și precis pe clienții noștri în dezvoltarea produselor lor.

Acest lucru facilitează o cale rapidă și ușoară de a ajunge exact la preferințele consumatorilor finali.

În plus, cei 10 ani de expertiză în domeniul cercetării consumatorilor ne permit să comparam rezultatele obţinute cu media industriei de profil, conform categoriei regiunii analizate.

O gamă completă la dispoziția ta

La nivel mondial, o gamă completă de soluții mobile de analiză senzorială adresate consumatorilor este disponibilă. Transpunem într-o manieră contemporană metodele tradiționale de cercetare

Pentru mai multe informații despre cel mai apropiat Sensobus sau Sensobox, vizitează pagina noastră Contact. Întotdeauna, un reprezentant Puratos este în apropiere.