O-tentic, starterul tuturor pâinilor

Descoperă O-tentic de la Puratos

ORIGINILE O-TENTIC

Totul a început într-un loc numit Altamura, în sudul Italiei, într-un sat mic din Puglia, renumit pentru pâinile sale delicioase și de calitate superioară. De fapt, în 37 Î.Hr., Horațiu a gustat pâinea Altamura și, fiind sedus de gustul său unic și natural, a scris în jurnalul personal că „cele mai bune pâini din lume” erau produse acolo.

Acum, după mai bine de 2000 de ani, consumatorii caută din nou ingrediente naturale premium și autenticitate care să le amintească de vremurile apuse… de aceea totul începe cu O-tentic.

Unele persoane spun că este o componentă activă de brutărie, noi spunem că este starterul pentru orice pâine.

O-TENTIC ESTE STARTERUL PÂINILOR EXCEPȚIONALE, PLINE DE GUST, AROMĂ ȘI TEXTURĂ

Folosind cea mai nouă tehnologie de fermentare, Puratos a reușit să reproducă acest gust autentic. O-tentic, starterul pentru toate pâinilor tale, cu doar 4 ingrediente: făină, apă, sare și O-tentic. La fel ca în trecut.

Ușor de folosit și pe bază de ingrediente naturale utilizate în proporție de 4%, cu O-tentic poți să produci pâini variate care au în comun un singur lucru: amintesc foarte mult de gustul din trecut, adică sunt gustoase, proaspete și de cea mai înaltă calitate. Iar dacă vrei să te diferențiezi și mai mult și să creezi propriile specialități de pâine: de ce să nu combini O-tentic cu Sapore și/sau Specialty Grains, pentru a beneficia de ce e mai bun din fiecare? O-tentic, starterul pentru toate pâinile.


Martin de Poorter, ambasadorul nostru O-tentic

Fă cunoștință cu Martin de Poorter, ambasadorul nostru O-tentic. „Pregătesc pâine cu O-tentic în fiecare zi, de 15 ani. Îți oferă libertatea creativă să produci pâini originale și autentice, la fel ca în vremurile de odinioară. În plus, O-tentic oferă o siguranță absolută în toate etapele procesului de producere a pâinii, pentru o calitate superioară uniformă dovedită la fiecare coacere.

Secretele mele? O să vă spun unul: temperatura aluatului la finalul frământării nu trebuie să depășească niciodată (niciodată) 26°C.”

Pâinea Altamura, de departe cea mai bună pâine care ar putea fi, atât de bună încât un călător înțelept își ia cu el provizii când pleacă la drum.
CARTEA I, V DIN SATIRELE LUI HORAȚIU 37 Î.Hr.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU A PRIMI REDUCEREA DE 10%