Club O-tentic

O-tentic Club!

Ne bucurăm să descoperim cât de multe lucruri avem în comun, de la pasiunea pentru pâini gustoase, cu caracter, la dăruirea pentru îmbunătățirea calității pâinii prezente pe mesele consumatorilor.

Ca și tine, credem că O-tentic are toate calitățile necesare pentru a asigura un viitor savuros și autentic pâinii și dorim să îți mulțumim pentru parteneriatul îndelung cu noi. Suntem încântați să te invităm să faci parte din O-tentic Club, un club al brutarilor pasionați, o modalitate prin care dorim să te răsplătim de acum înainte pentru achizițiile de O-tentic.

Astfel, începând cu 1 martie 2020, fiecare kg de O-tentic achiziționat – fie prin reprezentanții noștri de vânzări, fie direct prin platforma noastră de e-commerce MyPuratos – se transformă în puncte de fidelitate care îți aduc premii pentru tine și brutăria ta.

Mecanismul este foarte simplu

1 kg din orice produs O-tentic (O-tentic Origin, O-tentic Durum) se transformă într-un punct de fidelizare. Și, fiindcă anul acesta aniversăm 100 de ani, primești din partea noastră 100 de puncte pe care să le folosești după bunul plac.

Cum afli câte puncte ai strâns?

La începutul fiecărei luni, te vom informa prin email sau prin reprezentantul nostru de vânzări câte puncte ai acumulat în total.

Cum poți intra în posesia premiilor dorite?

Adună punctele necesare și, atunci când dorești să le transformi în premii, transmite-ne pe email, către info_romania@puratos.com, ce produse îți dorești. Îți vom trimite în cel mult o lună de la solicitare produsele dorite. Programul de fidelizare se desfășoară pe tot parcursul anului 2020. Te invităm ca în această perioadă să acumulezi cât mai multe puncte pentru a te bucura de premiile oferite în acest catalog.

Ține cont de condițiile de acordare a premiilor!

  • Toate facturile restante trebuie achitate înaintea acordării produselor dorite
  • Numărul total de puncte se calculează după operaţiunea de încasare a facturilor - pentru produsele aflate în programul de fidelizare – O-tentic Origin și O-tentic Durum – acceptăm un termen de returnare de maxim 14 zile de la livrare 
  • Premiile vor fi transmise într-o perioadă de minim 14 zile şi maxim 75 de zile de la primirea solicitării.