Cacao-Trace deschide calea către un viitor cu adevărat sustenabil pentru industria de cacao

7 iul. 2023

Programul Belcolade Cacao-Trace face pași semnificativi către un viitor sustenabil pentru industria de cacao. Ne menținem angajamentul față de industria de cacao și rămânem la fel de implicați, respectându-ne promisiunea inițială de a crea un viitor cu adevărat sustenabil. În plus, ne mândrim cu faptul că ne urmăm obiectivele pentru 2025. În acord cu obiectivele noastre, suntem încântați să împărtășim Raportul anual pentru 2022, care prezintă câteva dintre cele mai mari reușite în relația cu clienții noștri și oferă informații despre cum te poți alătura acestei mișcări.

De la autonomia oferită fermierilor la reducerea impactului asupra mediului, Cacao-Trace deschide calea către crearea unei industrii de cacao sustenabile. Raportul anual pentru 2022 prezintă reușitele programului în domenii precum veniturile fermierilor, biodiversitatea și reducerea amprentei de carbon. În 2022, ne-am depășit obiectivul colectând 2 milioane de euro sub forma Bonusului de Ciocolată, care a fost trimis integral fermierilor.

VENITURI MAI MARI PENTRU FERMIERI

Prima pentru calitate, plătită direct fermierilor pe lângă prețul inițial, a avut un impact semnificativ asupra a 15.273 de familii de fermieri care fac parte din programul Cacao-Trace.

EDUCAȚIE ȘI SERVICII MEDICALE MAI BUNE PENTRU COMUNITĂȚI

Am putut să asigurăm o educație mai bună construind 3 săli de clasă în Davidkro și distribuind 4.500 de seturi școlare pentru copii. Această inițiativă face parte din strategia noastră mai amplă de a lupta împotriva exploatării prin muncă a copiilor, care este alcătuită din cinci piloni interconectați pe care îi poți descoperi în Raportul nostru anual. Am asigurat condiții medicale mai bune pentru comunități construind o maternitate în Nero-Brousse și 12 turnuri cu apă potabilă.

Am pus la dispoziție echipamente, procese și cursuri de instruire pentru a ajuta fermierii să producă ciocolată sustenabilă, cu un gust desăvârșit și să dezvolte o formă de agrosilvicultură care să asigure mai multă biodiversitate, o rezistență climatică mai mare și surse noi de venit pentru comunități.

Aceste inițiative sunt doar câteva exemple pentru angajamentul nostru față de îmbunătățirea vieților fermierilor din cadrul Cacao-Trace. Alătură-te Belcolade pentru a crea un viitor sustenabil pentru industria de cacao. Descoperă Raportul anual pentru 2022 și acționează pentru a crea o industrie de ciocolată mai sustenabilă.

Scrie-ne!

Vrei să afli mai multe informații despre Programul Cacao-Trace sau Raportul nostru anual?