Pâine Toast

Până în acest moment al istoriei, pâinea dospită era o pâine mai bine primită decât lipiile sau alte specialități ne-crescute. O singură problemă a întâmpinat: uitată în căldura deșertului, pâinea se întărea și era dificil de mâncat.

Soluția? Pâine prăjită. Probabil că pâinea prăjită a apărut ca o modalitate de conservare a pâinii, mai degrabă decât ca un produs de mic dejun gustos, răsfățat cu unt și gem. Prin "arderea" feliilor de pâine, pe lângă gustul savuros pe care îl capătă, acestea au și un termen de valabilitate mai mare. 

Ingrediente Puratos de creat Pâine Toast

Sapore Fidelio

Maia de grâu sub formă lichidă.

Soft'r Intens Freshness

Produs modular pudră recomandat pentru îmbunătațirea calitații produselor prin creșterea prospețimii.

Sapore Traviata

Maia de secară sub formă de pudră.

MB Protector

Ameliorator pudră recomandat în combaterea bolii pâinii produsă de Bacillus Mesentericus (boala „întinderii pâinii”).

Sapore Rigoletto

Maia concentrată de grâu sub formă de pudră.

Soft'r LSL Toast

Ameliorator pudră destinat obținerii pâinii toast și a pâinii la tavă, care asigură toleranță aluatului, volum bun produselor finite și oprospețime de minim 7 zile, dacă acestea sunt ambalate corespunzător.

Intens Mould Control

Produs modular pudră utilizat pentru creșterea termenului de valabilitate din punct de vedere microbiologic pentru produsele ambalate ce conțin în rețetă drojdie (ex. franzelă, toast, cozonac, chifle, croissant).

Sapore Othello

Maia acidă de secară sub formă de pudră.