Pâine cu secară

Pâinea de secară se realizează prin combinarea făinii de secară cu făina de grâu.

Pâinea de secară este un tip de pâine obținută din diferite proporții de făină de secară. Poate fi de culoare mai deschisă sau mai neagră, în funcție de tipul de făină utilizată și are de obicei o textură mai densă decât pâinea obținută din făină de grâu. Este mai bogată în fibre decât pâinea albă și are o aromă puternică, distinctivă. 

Ingrediente Puratos de creat Pâine cu secară

S 500 Actiplus

Ameliorator pudră multifuncțional, cu performanțe excepționale pentru pâine și specialități de panificație.

Décor Grains

Amestec de seminţe destinat decorării pâinii şi a specialităților de brutărie. Se poate folosi şi ca adaos în reţetele de pâine cu seminţe.

Sapore Traviata

Maia de secară sub formă de pudră.

MB Protector

Ameliorator pudră recomandat în combaterea bolii pâinii produsă de Bacillus Mesentericus (boala „întinderii pâinii”).

S500 SFL

Ameliorator pudră pentru fabricarea produselor precoapte congelate pe linii stress - free.

Intens Mould Control

Produs modular pudră utilizat pentru creșterea termenului de valabilitate din punct de vedere microbiologic pentru produsele ambalate ce conțin în rețetă drojdie (ex. franzelă, toast, cozonac, chifle, croissant).

Sapore Othello

Maia acidă de secară sub formă de pudră.

S 500 CL Fresh

Ameliorator pudră multifuncțional, pentru pâine și specialități de panificație, care oferă toleranță aluatului și volum foarte bun produsului finit, asigurand un miez coeziv ce își păstrează prospețimea pentru 5 zile (în ambalaj corespunzător).