Foietaj franțuzesc

Foietajul franțuzesc este un aluat de patiserie laminat. Se obține dintr-un aluat în care s-a încorporat grăsime solidă (unt sau margarină) și care ulterior a fost împăturit de mai multe ori. În timpul coacerii, straturile se crează, conferind aluatului o textură aerată unică. 

Aluatul franțuzesc se folosește atât pentru produse de viennoiserie, cât și pentru plăcinte, tarte sau quiche. 

Ingrediente Puratos de creat Foietaj franțuzesc

O-tentic Durum

Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu dur, cu putere proprie de fermentare.

Carat Coverlux Milk

Glazură de cacao cu lapte pentru glazurarea produselor de cofetărie şi patiserie

Aristo Primeur

Margarină vegetală pentru laminare.

Belcolade Noir Selection 55%

Ciocolată belgiană veritabilă, neagră sub formă de dropsuri.

Belcolade Lait Caramel Selection

Ciocolată belgiană veritabilă cu lapte și caramel, sub formă de dropsuri.

Easy Potatoe

Mix pudră pentru brutărie destinat obținerii pâinii și specialităților cu cartofi.

Tigris 20

Ameliorator pudră recomandat făinurilor cu deformare mică și medie.

Deli Citron

Cremă de lămâie, gata de utilizat, recomandată pentru tarta franțuzească cu lămâie.