Foietaj franțuzesc

Foietajul franțuzesc este un aluat de patiserie laminat. Se obține dintr-un aluat în care s-a încorporat grăsime solidă (unt sau margarină) și care ulterior a fost împăturit de mai multe ori. În timpul coacerii, straturile se crează, conferind aluatului o textură aerată unică. 

Aluatul franțuzesc se folosește atât pentru produse de viennoiserie, cât și pentru plăcinte, tarte sau quiche. 

Ingrediente Puratos de creat Foietaj franțuzesc

Belcolade Lait Caramel Selection

Ciocolată belgiană veritabilă cu lapte și caramel, sub formă de dropsuri.

Multigraham Mix

Mix pentru brutărie, destinat obţinerii prin metoda directă a pâinii graham și a altor specialități de panificație cu conținut de fibre.

Softgrain 5 Grains

5 cereale și semințe hidratate în maia lichidă de secară

Deli Dulce de Leche

Umplutură cu caramel real, obținută după rețetă originală, prin coacere de ingrediente nobile la temperatură joasă.

Décor Grains

Amestec de seminţe destinat decorării pâinii şi a specialităților de brutărie. Se poate folosi şi ca adaos în reţetele de pâine cu seminţe.

Sapore Fidelio

Maia de grâu sub formă lichidă.

O-tentic Origin

Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu și secară, cu putere proprie de fermentare.

Sapore Traviata

Maia de secară sub formă de pudră.