Foietaj franțuzesc

Foietajul franțuzesc este un aluat de patiserie laminat. Se obține dintr-un aluat în care s-a încorporat grăsime solidă (unt sau margarină) și care ulterior a fost împăturit de mai multe ori. În timpul coacerii, straturile se crează, conferind aluatului o textură aerată unică. 

Aluatul franțuzesc se folosește atât pentru produse de viennoiserie, cât și pentru plăcinte, tarte sau quiche. 

Ingrediente Puratos de creat Foietaj franțuzesc

Belcolade Lait Caramel Selection

Ciocolată belgiană veritabilă cu lapte și caramel, sub formă de dropsuri.

Tigris 20

Ameliorator pudră recomandat făinurilor cu deformare mică și medie.

S 500 Actiplus

Ameliorator pudră multifuncțional, cu performanțe excepționale pentru pâine și specialități de panificație.

Tigris Silver

Ameliorator pudră recomandat făinurilor cu deformare mică şi medie

Tigris Gold CL Fresh

Ameliorator pudră recomandat făinurilor cu deformare medie, ce oferă extra prospețime pâinii, de până la 3 zile.

Multigraham Mix

Mix pentru brutărie, destinat obţinerii prin metoda directă a pâinii graham și a altor specialități de panificație cu conținut de fibre.

Softgrain 5 Grains

5 cereale și semințe hidratate în maia lichidă de secară

Aroma Citron

Aromă lichidă de lămâie.