Blat pizza & lipie

Pizza este o pâine italiană plată, originară de pe țărmurile nordice ale Mediteranei. În Roma antică, "panis focacius" însemna pâine aplatizată, coaptă în cenușa de la foc ("focus" însemnând șemineu în latină). Aceasta este originea numelui pe care îl folosim astăzi. În Franța, acest tip de pâine era un aliment de lux spre sfârșitul epocii mijlocii și era disponibil sub mai multe forme diferite. Documentele din secolele al XIV-lea și al XV-lea prezintă pizza ca fiind un fel de tort cunoscut sub numele de "placentula" -  aparent pentru a evita plata impozitului pe pâine la acea dată.

Ingrediente Puratos de creat Blat pizza & lipie

S 500 Actiplus

Ameliorator pudră multifuncțional, cu performanțe excepționale pentru pâine și specialități de panificație.

Softgrain 5 Grains

5 cereale și semințe hidratate în maia lichidă de secară

Sapore Fidelio

Maia de grâu sub formă lichidă.

O-tentic Origin

Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu și secară, cu putere proprie de fermentare.

Sapore Traviata

Maia de secară sub formă de pudră.

Softgrain Spelt

Boabe de grâu spelta hidratate în maia lichidă de secară.

Softgrain Spring Rye

Boabe de secară germinate și fermentate, hidratate în maia lichidă de secară.

Sapore Rigoletto

Maia concentrată de grâu sub formă de pudră.