Blat pizza & lipie

Pizza este o pâine italiană plată, originară de pe țărmurile nordice ale Mediteranei. În Roma antică, "panis focacius" însemna pâine aplatizată, coaptă în cenușa de la foc ("focus" însemnând șemineu în latină). Aceasta este originea numelui pe care îl folosim astăzi. În Franța, acest tip de pâine era un aliment de lux spre sfârșitul epocii mijlocii și era disponibil sub mai multe forme diferite. Documentele din secolele al XIV-lea și al XV-lea prezintă pizza ca fiind un fel de tort cunoscut sub numele de "placentula" -  aparent pentru a evita plata impozitului pe pâine la acea dată.

Ingrediente Puratos de creat Blat pizza & lipie

Softgrain Pro

Boabe de soia, semințe de floarea soarelui și in, hidratate în maia lichidă de secară

Softgrain Rye & Buckwheat

Boabe de secară și hrișcă hidratate în maia lichidă de secară.

Aloha Soft

Grăsime tartinabilă vegetală pentru aluaturi. Conținut de grăsimi: 67%

Ariba Soft

Amestec de uleiuri vegetale pentru aluaturi şi creme

S 500 Actiplus

Ameliorator pudră multifuncțional, cu performanțe excepționale pentru pâine și specialități de panificație.

S 500 CL Fresh

Ameliorator pudră multifuncțional, pentru pâine și specialități de panificație, care oferă toleranță aluatului și volum foarte bun produsului finit, asigurand un miez coeziv ce își păstrează prospețimea pentru 5 zile (în ambalaj corespunzător).

Softgrain Spring Wheat

Boabe de grâu germinate și fermentate, hidratate în maia lichidă de secară.

O-tentic Origin

Componentă activă de brutărie bazată pe maia naturală din grâu și secară, cu putere proprie de fermentare.