Chifle hamburger

Chifla pentru hamburger este o chiflă cu coajă moale. Prin adăugarea de carne, salată verde, roșii și condimente peste jumătatea unei chifle, vei obține un "hamburger".  Există multe legende despre istoria hamburgerului. Una dintre ele este și cea a lui Oscar Weber Bilby, care a servit chiftele de carne pe chifle de pâine coapte de către soția sa, la o petrecere de 4 iulie. O altă poveste este cea a bucătarului Walter Anderson, care se presupune că a inventat în 1916 chifla modernă de hamburger. 

Chiflele de hamburger, pe lângă specificul cojii moi, sunt rotunde, însă mai plate decât chiflele obișnuite. Astfel, pot fi susține cu ușurință carnea de burger și restul ingredientelor, fără a adăuga prea multă înălțime produsului finit. 

Ingrediente Puratos de creat Chifle hamburger

Softgrain 5 Grains

5 cereale și semințe hidratate în maia lichidă de secară

Ariba Soft

Amestec de uleiuri vegetale pentru aluaturi şi creme

Aloha Soft

Grăsime tartinabilă vegetală pentru aluaturi. Conținut de grăsimi: 67%

Soft'r Wool

Ameliorator pudră recomandat pentru produse de gramaj mic, cu o coajă moale.

Sapore Fidelio

Maia de grâu sub formă lichidă.

Soft'r Intens Freshness

Produs modular pudră recomandat pentru îmbunătațirea calitații produselor prin creșterea prospețimii.

Sapore Traviata

Maia de secară sub formă de pudră.

Softgrain Spelt

Boabe de grâu spelta hidratate în maia lichidă de secară.