Chifle hamburger

Chifla pentru hamburger este o chiflă cu coajă moale. Prin adăugarea de carne, salată verde, roșii și condimente peste jumătatea unei chifle, vei obține un "hamburger".  Există multe legende despre istoria hamburgerului. Una dintre ele este și cea a lui Oscar Weber Bilby, care a servit chiftele de carne pe chifle de pâine coapte de către soția sa, la o petrecere de 4 iulie. O altă poveste este cea a bucătarului Walter Anderson, care se presupune că a inventat în 1916 chifla modernă de hamburger. 

Chiflele de hamburger, pe lângă specificul cojii moi, sunt rotunde, însă mai plate decât chiflele obișnuite. Astfel, pot fi susține cu ușurință carnea de burger și restul ingredientelor, fără a adăuga prea multă înălțime produsului finit. 

Ingrediente Puratos de creat Chifle hamburger

Softgrain Pro

Boabe de soia, semințe de floarea soarelui și in, hidratate în maia lichidă de secară

Softgrain Rye & Buckwheat

Boabe de secară și hrișcă hidratate în maia lichidă de secară.

Aloha Soft

Grăsime tartinabilă vegetală pentru aluaturi. Conținut de grăsimi: 67%

Ariba Soft

Amestec de uleiuri vegetale pentru aluaturi şi creme

Intens Mould Control

Produs modular pudră utilizat pentru creșterea termenului de valabilitate din punct de vedere microbiologic pentru produsele ambalate ce conțin în rețetă drojdie (ex. franzelă, toast, cozonac, chifle, croissant).

MB Protector

Ameliorator pudră recomandat în combaterea bolii pâinii produsă de Bacillus Mesentericus (boala „întinderii pâinii”).

Soft'r Wool

Ameliorator pudră recomandat pentru produse de gramaj mic, cu o coajă moale.

Soft'r Intens Freshness

Produs modular pudră recomandat pentru îmbunătațirea calitații produselor prin creșterea prospețimii.