Foccacia

Focaccia este o pâine italiană aplatizată originară din țărmurile nordice ale Mediteranei. În Roma antică, "panis focacius" însemna o pâine coaptă în jăratec. Aceasta este originea numelui pe care îl folosim astăzi. În Franța, acest tip de pâine era un aliment de lux spre sfârșitul epocii mijlocii și era disponibil sub mai multe forme diferite. Documentele din secolele al XIV-lea și al XV-lea prezintă pizza ca fiind un fel de tort cunoscut sub numele de "placentula" -  aparent pentru a evita plata impozitului pe pâine la acea dată.

Ingrediente Puratos de creat Foccacia

Softgrain 5 Grains

5 cereale și semințe hidratate în maia lichidă de secară

Sapore Fidelio

Maia de grâu sub formă lichidă.

Sapore Traviata

Maia de secară sub formă de pudră.

Softgrain Spelt

Boabe de grâu spelta hidratate în maia lichidă de secară.

Softgrain Spring Rye

Boabe de secară germinate și fermentate, hidratate în maia lichidă de secară.

Sapore Rigoletto

Maia concentrată de grâu sub formă de pudră.

Softgrain Spring Wheat

Boabe de grâu germinate și fermentate, hidratate în maia lichidă de secară.

Sunset Glaze CL Non-Diary

Substituent lichid pentru glazurile pe bază de ou, fără proteine de lapte.