Bagel

Bagelul este un fel de pâinică în formă de inel obținută din aluat dospit pe bază de fâină de grâu. A fost inventat în Cracovia, Polonia în jurul anului 1610 și a devenit rapid un produs de bază în dieta  comunității evreiești. Mai târziu, bagel-ul a fost adus în America de către evreii imigranți care au început să dezvolte afaceri cu producția de bagel.

Astăzi, bagel-urile sunt foarte populare în America de Nord, în special cele 2 rețete consacrate: New York Bagel, realizat cu malț și sare, fiert în apă și apoi copt în cuptor și Montreal Bagel, o versiune mai dulce și mai crocantă. Acesta conține zahăr și este fiert în apă aromatizată cu miere, înainte de a fi copt într-un cuptor cu lemne.

Există numeroase rețete pentru bagel-uri: poate fi făcut cu făină albă sau cu făină integrală și chiar presărat cu mac sau semințe de susan.

Ingrediente Puratos de creat Bagel

Cremfil Classic Imperial

Cremă cu aromă de șampanie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.

Cremfil Classic Lemon

Cremă cu aromă de lămâie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.

Cremfil Classic Chocolate

Cremă cu aromă de ciocolată gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.

Décor Grains

Amestec de seminţe destinat decorării pâinii şi a specialităților de brutărie. Se poate folosi şi ca adaos în reţetele de pâine cu seminţe.

Cremfil Classic Vanilla

Cremă cu aromă de vanilie gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.

Carat Supercrem White 516F

Cremă albă cu gust intens de lapte pentru produse de cofetărie și patiserie.

Cremfil Classic Coconut

Cremă cu aromă de cocos gata de utilizat, stabilă la coacere şi congelare-decongelare, cu aplicaţii în cofetărie şi patiserie.

Carat Cover Ganache

Glazură neagră de cacao pentru ganache.