Health & Well-being

Obiectivele noastre nutriționale

Consumatorii sunt din ce în ce mai atenți la calitatea alimentelor, aspectul nutrițional fiind unul esențial. Când aleg pâine, produse de patiserie și ciocolată, consumatorii doresc să știe cât de sănătoase, gustoase și proaspete sunt. În calitate de lider mondial în segmentul produselor și serviciilor inovatoare de brutărie, patiserie și ciocolată, Puratos consideră că este de datoria sa să ofere produse și servicii cu cele mai bune profiluri nutriționale, fără a face compromisuri în privința gustului.

Cum înțelegem noi, la Puratos, zona de Health & Wellbeing?

Abordarea noastră de Health & Well-Being este construită pe 9 principii. În timp ce Sănătatea (Health) este susținută de date științifice, Starea de bine (Well-Being) este legată de percepția consumatorului că ingredientele pe bază de plante chiar sunt bune pentru el.

Portofoliu

Produse

Descoperă gama noastră de produse care te vor ajuta să îmbunătățești valoarea nutritivă a produsului finit.

Descoperă

Expertiză

Instrumente și servicii

Împărtășim cunoștințele și experiența noastră cu tine.

Descoperă

GRÂNE & semințe

GRÂNE & semințe

Creștem cantitatea de grâne și semințe din produsele și ingredientele noastre. Suplimentar, promovăm folosirea versiunilor lor integrale ca să stimulăm consumul produselor de brutărie cu nivel ridicat de cereale integrale și semințe. Îi ajutăm astfel pe consumatori să ajungă mai ușor la doza zilnică recomandată de fibre.

Mai puțin ZAHĂR

Mai puțin ZAHĂR

Puratos pune umărul la reducerea consumului de zahăr printr-o gamă dedicată de ingrediente și materii prime pentru cofetărie și ciocolaterie. Suplimentar, lucrăm la formulele existente pentru a ne atinge obiectivul de reducere a conținutului de zahăr cu cel puțin 3%. Orice acțiune de reducere sau înlocuire a cantității de zahăr nu ar trebui să compromită gustul sau textura.

Mai multe FRUCTE

Mai multe FRUCTE

Creștem, ori de câte ori este posibil, conținutul de fructe din umpluturi sau umpluturile din fructe în aplicațiile finale.

Conținut redus de GRĂSIMI

Conținut redus de GRĂSIMI

Ne propunem să eliminăm sau să reducem grăsimile, în special pe cele de calitate nutrițională scăzută, sau să le înlocuim cu grăsimi cu profil nutrițion ridicat. De asemenea, ne concentrăm să eliminăm acizii grași trans și să-i înlocuim cu surse mai sănătoase de grăsime.

Conținut redus de SARE

Conținut redus de SARE

Oferim soluții pentru a reduce cantitatea de sare din produsele de brutărie pentru a ajuta consumatorii să respecte consumul a 5g de sare / zi, conform recomandării Organizației Mondiale a Sănătății.

Etichetă (mai) curată

Etichetă (mai) curată

Din ce în ce mai mulți consumatori doresc să reducă din consumul de ingrediente nesănătoase, cum ar fi aditivii, coloranții artificiali și aromele artificiale. Puratos oferă alternative de etichete (mai) curate, permițând o listă mai scurtă, mai clară și mai ușor de înțeles a ingredientelor folosite în produsele finite.

ORGANIC

ORGANIC

Pentru a răspunde cererii tot mai mari de produse naturale, Puratos oferă, ori de câte ori este posibil, o alternativă organică fără a compromite gustul, textura și funcționalitatea generală a produselor.

Fără GLUTEN

Fără GLUTEN

Deoarece un număr tot mai mare de oameni tind să evite glutenul în dieta lor, Puratos oferă, ori de câte ori este posibil, produse alternative fără gluten, echilibrate nutrițional, fără a compromite gustul și textura.

Pe bază de PLANTE

Pe bază de PLANTE

Contribuim la o planetă mai bună oferind alternative pe bază de plante, cu gust, textură și funcționalitate cât mai aproape posibil de ingredientele standard.

Ale noastre

Angajamente nutriționale

Îmbunătățirea produselor din punct de vedere nutrițional

01

Îmbunătățirea produselor din punct de vedere nutrițional

De fiecare dată când dezvoltăm un produs, ne asigurăm că aspectul nutrițional este optimizat, fără a face compromisuri în privința gustului.

Cercetare

02

Cercetare

Desfășurăm și susținem cu dedicare activitatea de cercetare alături de specialiști din lumea academică și științifică, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate și a bunăstării consumatorilor.

Împărtășirea cunoștințelor

03

Împărtășirea cunoștințelor

Împărtășim cu clienții noștri cunoștințele și expertiza noastră și le oferim detalii despre tendințele pieței, comportamentul consumatorului precum și informații nutriționale.