Tapas Espanol

Destinație de gust: Spania

Ingrediente
Tegral Satin Savoury 1000 g
Ouă 200 g
Apă 900 g
Ulei 400 g
Umplutură
Măsline verzi 420 g
Ardei gras roșu 420 g
Feta 420 g
Jamon 120 g
Piper (după gust)
Sare (după gust)

Cum poți obține Tapas Espanol

Proces tehnologic
Se mixează toate ingredientele la viteză mare până la obținerea unei paste omogene (aproximativ 4 min).

Umputură
Adăugați ingredientele în compoziția rezultată și turnați în forma dorită. Coacere ~25 min la 160° C (cuptor convecție).

Tapas spaniole

Nivel complexitate:  

Pentru a obține produsul finit este necesar doar să puneți apă, ouă, ulei și ingredientul-vedetă: baza neutră Tegral Satin Savoury, fără sare, fără zahăr adăugat. Adăugați 20-40% ingrediente sărate și condimente și aveți cele mai tentante aperitive de patiserie sărată. Muy buenas !

Specificații

  • Patiserie sărată