Pogăcele românești

Destinație de gust: România

Ingrediente
Tegral Satin Savoury 1000 g
Ouă 200 g
Apă 900 g
Ulei 400 g
Umplutură
Brânză de burduf 440 g
Ceapă verde 220 g
Mărar 10 g
Ardei gras 240 g
Piper (după gust)
Sare (după gust)

Cum poți obține Pogăcele Românești

Proces tehnologic
Se mixează toate ingredientele la viteză mare până la obținerea unei paste omogene (aproximativ 4 min).

Umplutură
Adăugați ingredientele în compoziția rezultată și turnați în forma dorită. Coacere ~25 min la 160° C (cuptor convecție).

Pogăcele Românești

Nivel complexitate:  

Pentru a obține produsul finit este necesar doar să puneți apă, ouă, ulei și ingredientul-vedetă: baza neutră Tegral Satin Savoury, fără sare, fără zahăr adăugat. Adăugați 20-40% ingrediente sărate și condimente și aveți un deliciu autentic de patiserie sărată.

Specificații

  • Patiserie Sărată