Se mixează ingredientele la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5/6 minute la viteză mare. Regim de coacere: -cuptor cu vatră: la 200°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă -cuptor rotativ sau convecție: la 180°C timp de 25 minute cu trapa închisă, apoi se continuă coacerea timp de 5 minute cu trapa deschisă. Coacerea se realizeaza fără abur.
Se duce la punctul de fierbere Whippak ș i se adaugă peste Carat Coverflex Lemon/Pistacio se lasă la setat pană a 2-a zi și se spumează.
Se duce la punctul de fierbere Whippak și se adaugă peste Carat Coverflex Raspberry Se lasă la setat până a 2-a zi, și se spumează cu Ambiante.
Se topește Carat Coverflex până la 40-45 °C ș i se foloseș te pentru a glazura ecler-ul la temperatura de 30-32 °C