Kek a la grec

Destinație de gust: Grecia

Ingrediente
Tegral Satin Savoury 1000 g
Ouă 200 g
Apă 900 g
Ulei 400 g
Umplutură
Smochine uscate 100 g
Brânză de capră 500 g
Cimbru proaspăt 5-7 g
Smochine proaspete 1-2 buc
Piper (după gust)
Sare (după gust)

Cum se obține Kek à la grec

Proces tehnologic
Se mixează toate ingredientele la viteză mare până la obținerea unei paste omogene (aproximativ 4 min).

Umplutură
Adăugați cimbrul și smochinele uscate în compoziția rezultată și turnați în forma dorită.Deasupra puneți brânza de capră și felii de smochine proaspete. Coacere ~ 25 min la 160° C + 10 min la 150° C (cuptor convecție).După coacere, se pensulează feliile de smochine cu miere.

Chec sărat

Nivel complexitate:  

Pentru a obține produsul finit este necesar doar să puneți apă, ouă, ulei și ingredientul-vedetă: baza neutră Tegral Satin Savoury, fără sare, fără zahăr adăugat. Adăugați 20-40% ingrediente sărate și condimente și aveți cele mai tentante aperitive de patiserie sărată. Polý kalá!

Specificații

  • Patiserie sărată