Destinație de gust: Scandinavia

Ingrediente
Tegral Satin Savoury 1000 g
Ouă 200 g
Apă 900 g
Ulei 400 g
Ingrediente umplutură
Somon afumat 200 g
Spanac congelat 300 g
Brânză Gouda 440 g
Piper (după gust)
Sare (după gust)

Cum se obține Fishkake

Proces tehnologic
Se mixează toate ingredientele la viteză mare până la obținerea unei paste omogene (aproximativ 4 min).

Umplutură
Adăugați ingredientele în compoziția rezultată și turnați în forma dorită. Coacere ~25 min la 160° C (cuptor convecție).

Chec aperitiv

Nivel complexitate:  

Pentru a obține produsul finit este necesar doar să puneți apă, ouă, ulei și ingredientul-vedetă: baza neutră Tegral Satin Savoury, fără sare, fără zahăr adăugat. Adăugați 20-40% ingrediente sărate și condimente și aveți cele mai tentante aperitive de patiserie sărată. Utsökt!

Specificații

  • Patiserie sărată