Brioche Parisienne

Destinație de gust: Franța

Ingrediente
Tegral Satin Savoury 1000 g
Ouă 200 g
Apă 900 g
Ulei 400 g
Umplutură
Emmental 260 g
Mazăre (conservă) 600 g
Mentă proaspătă 16 g
Șuncă de pui 300 g
Piper (după gust)
Sare (după gust)

Cum poți obține Brioche Parisienne

Proces tehnologic

Se mixează toate ingredientele la viteză mare până la obținerea unei paste omogene (aproximativ 4 min).


Umplutură

Adăugați ingredientele în compoziția rezultată și turnați în forma dorită. Coacere ~25 min la 160° C (cuptor convecție).


Brioșe pariziene

Nivel complexitate:  

Pentru a obține produsul finit este necesar doar să puneți apă, ouă, ulei și ingredientul-vedetă: baza neutră Tegral Satin Savoury, fără sare, fără zahăr adăugat. Adăugați 20-40% ingrediente sărate și condimente și aveți cele mai savuroase brioșe de patiserie sărată. Oh là là!

Specificații

  • Patiserie sărată