Aperitivo Italiano

Destinație de gust: Italia

Cum se obține Aperitivo Italiano

Proces tehnologic
Se mixează toate ingredientele la viteză mare până la obținerea unei paste omogene (aproximativ 4 min).

Umplutură
Se toarnă jumătate din compoziția rezultată în formă. Cu ajutorul unui poș, se toarnă un gratar din pesto și jumătate din cantitatea de mozzarella și măsline. Se toarnă restul de compoziție, iar deasupra se pun roșiile uscate și restul de mozzarella și măsline. Coacere ~25 min la 160° C + 10 min la 150° C (cuptor convecție).

Aperitive ca-n Italia

Nivel complexitate:  

Pentru a obține produsul finit este necesar doar să puneți apă, ouă, ulei și ingredientul-vedetă: baza neutră Tegral Satin Savoury, fără sare, fără zahăr adăugat. Adăugați 20-40% ingrediente sărate și condimente și aveți cele mai tentante aperitive de patiserie sărată.  Mamma mia!

Specificații

  • Patiserie sărată