Amber Mousse

Ingrediente

Blat
Tegral Satin Creme Cake 500 g
Ouă 175 g
Ulei 150 g
Apă 112 g
Inserție
Topfil Wild Berries 60% 300 g
Suc de lămâie 10 g
Mousse Amber
Lapte 300 g
Gălbenuș 120 g
Belcolade Amber - Cacao Trace 150 g
Gelatină 15 g
Passionata 450 g

Cum obții Amber Mousse

Mod de lucru blat
Se mixează toate ingredientele timp de 3 minute la viteză medie cu paleta. Se întinde într-o tavă 60/40 și se coace la 180°C timp de 10 minute.

Mod de lucru inserție

Între două discuri de blat se toarnă cu posul Topfil Wild Berries apoi se congelează.


Mod de lucru Mousse Amber
Se aduce laptele la punctul de fierbere după care se toarnă peste gălbenuș. Se continuă fierberea până la 85°C. Se adaugă ciocolata și gelatina hidratată în apă rece. După răcire se încorporeazî Passionata semibatută.

Decorare
Se decorează cu bucăți de ciocolată cu Cacao Trace făcute cu ștampila.

Folosește ciocolata care susține fermierii

Nivel complexitate:  

Ciocolata autentic belgiană, Belcolade Amber, este certificată Cacao-Trace. Acest program unic de sustenabilitate sprijină fermierii de arbori de cacao și redefinește toate standardele în industria de ciocolată. Când o folosești în deserturile tale oferi produselor un gust echilibrat de caramel sărat și donezi 10 cenți direct fermierilor.

Specificații

  • Ciocolaterie
  • Produse de ciocolaterie