Valorile noastre

Mii de oameni din diferite culturi din întreaga lume lucrează pentru Puratos și însăși diversitatea lor este unul din punctele forte ale companiei. Increderea în aceleași valori ne face cu adevărat capabili să oferim ce-i mai bun. De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat un mod de a face lucrurile, "magia Puratos", bazat pe încredere reciprocă și înțelegere comună. Această încredere ne-a dat puterea de a crea viziunea noastră, și aceasta la rândul său, ne inspiră fiecare acțiune, astfel încât dumneavoastră, clienții noștri, să aveți încredere în companie și în oamenii săi.

Spirit de echipă

Credem că întregul este mai puternic decât suma părţilor; mai simplu spus ne simțim bine lucrând împreună şi avem realizări mai mari.

Etică

Lucrăm  cu conştiinţa împăcată, ne menţinem standardele profesionale, ne onorăm obligaţiile, și astfel asigurăm calitatea absolută a produselor.

Calitate

Facem lucrurile bine de prima dată și de fiecare dată. Ne preocupă îmbunătățirea continuă!

Pasiune

Suntem pasionați să ne ajutăm clienţii să-şi dezvolte afacerile prin idei noi. Creăm un mediu care să stimuleze oamenii să se dezvolte şi care le răsplăteşte entuziasmul cu încredere şi susținere.

Curaj

Valorificăm  fiecare oportunitate fără  frica de a încerca lucruri noi.

Viziune

Viziune în inovație! Construim pe baza experienţei acumulate, scrutăm mereu noi orizonturi pentru a ne ajuta clienţii să se pregătească pentru un viitor mereu în schimbare.